Μιχάλης Καρχιμάκης*: Σταματήστε να εξαπατάτε τους ανθρώπους και δώστε τις 400.000 συντάξεις που εκκρεμούν μέχρι και 7 χρόνια.

0

Παρέμβαση για την εκκαθάριση και απονομή 400 χιλιάδων συντάξεων που καθυστερούν έως και επτά χρόνια το στέλεχος και πρώην βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Μιχάλης Καρχιμάκης.
Με μια πολύ σκληρή ανακοίνωση επιτίθεται ο κ. Καρχιμάκης στον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση και αναφέρει χαρακτηριστικά «Επιτέλους σταματήστε να εξαπατάτε τους ανθρώπους με μια ψεύτικη παραδοχή κάθε φορά που σας στριμώχνουν.» και τελειώνοντας αναφέρει: «Το μόνο που κάνετε με απίστευτη ταχύτητα είναι οι απ ευθείας αναθέσεις ατελείωτων εκατομμυρίων ευρώ σε φίλους σας και η αδιαφανής μάσα. »

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μιχάλη Καρχιμάκη
«Ο υπουργός εργασίας και κοινωνικής Ασφάλισης, είχε δεσμευτεί στη βουλή ότι οι εκκρεμότητες στην απονομή των συντάξεων, θα αποδιδόταν μέχρι τον Ιούλιο του 2020.
Ο Ιούλιος πέρασε, οι εκκρεμότητες αυξήθηκαν  και ο υπουργός δεσμεύτηκε ξανά ,δίνοντας τράτο χρόνου στον εαυτό του και την κυβέρνηση που δεν ασχολείται , μέχρι το τέλος του 2021.
Η κυβέρνηση κάνει ρουλεμάν την ελπίδα του δικαιώματος μιας ζωής και εν μέσω κρίσης, αδιαφορώντας για το πως θα ζήσουν 400.000 άνθρωποι που  έχουν και  χιλιάδες άλλα προβλήματα.
Επιτέλους σταματήστε να εξαπατάτε τους ανθρώπους με μια ψεύτικη παραδοχή κάθε φορά που σας στριμώχνουν.
Βρείτε επί τέλους τρόπο να δώσετε τις συντάξεις.
Δεσμευτήκατε και προεκλογικά και εξαπατήσατε.
Το μόνο που κάνετε με απίστευτη ταχύτητα είναι οι απ ευθείας αναθέσεις ατελείωτων εκατομμυρίων ευρώ  σε φίλους σας και η αδιαφανής μάσα

* Ο Μιχάλης Καρχιμάκης είναι πρώην Υπουργός και Βουλευτής, Γενικός Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, υπ. βουλευτής Β΄ Αθήνας Δυτικού Τομέα, καθώς και σύμβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου. Διετέλεσε υπεύθυνος του Γραφείου Αλληλεγγύης και του Τομέα Τεκμηρίωσης του ΠΑΣΟΚ. Τώρα είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής

Πατήστε και δείτε τα 32 προηγούμενα άρθρα ή συνεντεύξεις του Μιχάλη Καρχιμάκη

Share.

Comments are closed.