Δήμος Βριλησσίων: Σύστημα θερμομέτρησης – Αναστολή δραστηριοτήτων ΠΑΟΔΒ λόγω covid-19

0

Με δύο ανακοινώσεις του ο Δήμος Βριλησσίων ενημερώνει τους κατοίκους για το σύστημα θερμομέτρησης που έχει τοποθετηθεί στην είσοδο του Δημαρχείου Βριλησσίων καθώς και για την αναστολή των δραστηριοτήτων του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Βριλησσίων λόγω COVID- 19.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις

  1. Σύστημα θερμομέτρησης στην είσοδο του Δημαρχείου Βριλησσίων 

Σύστημα θερμομέτρησης έχει τοποθετηθεί στην είσοδο του Δημαρχείου Βριλησσίων. Το σύστημα αποτελεί δωρεά της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής στο πλαίσιο της πρόληψης διασποράς του COVID- 19. 
Δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης αναφέρει σχετικά: «Aκολουθούμε με συνέπεια τα υγειονομικά πρωτόκολλα και εφαρμόζουμε πιστά τις οδηγίες των αρμοδίων, χωρίς να εφησυχάζουμε. Η περίοδος είναι εξαιρετικά δύσκολη και απαιτεί απόλυτη συμμόρφωση και πειθαρχία».

  1. Αναστολή δραστηριοτήτων από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό Βριλησσίων, λόγω covid-19

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων ενημερώνει ότι μετά την επιβολή των νέων περιοριστικών μέτρων στην Αττική για τον COVID 19, αναστέλλονται όλες οι πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες, μέχρι νεοτέρας.
Επίσης δεν θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη για την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020 πεζοπορική διαδρομή στην Ανοπαία Ατραπό.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Πολιτιστικό & Αθλητικό Οργανισμό Βριλησσίων.
Κλειστό Γυμναστήριο: Ολυμπιονικών & Σπ. Λούη (τέρμα Κισσάβου)
Τηλ. Επικ. 2108101511, 2108101510 Fax 210803419

Share.

Comments are closed.