Στο νοσοκομείο με κορονοϊό ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου [Βίντεο]

0

ΒΟ δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου δήλωσε σήμερα ότι νοσηλεύεται, αφού βρέθηκε θετικός στο νέο κορονοϊό και είχε πυρετό.
Ο κ. Ιμάμογλου τόνισε ότι υποβαλλόταν συχνά σε τεστ κορονοϊού και μάλιστα το τελευταίο που είχε κάνει και ήταν αρνητικό ήταν την περασμένη Τετάρτη.
«Χθες το βράδυ γύρω στις 21:00 ανέβασα πυρετό 38. Ήρθα και πέρασα τη νύχτα στο νοσοκομείο»  ανέφερε ο ίδιος με βίντεο που ανάρτησε στο twitter, από δωμάτιο νοσοκομείου.
«Τώρα, είμαι καλύτερα. Ο πυρετός μου δεν είναι υψηλός. Η διαδικασία συνεχίζεται. Δεν υπάρχει κάτι που να είναι αρνητικό από ιατρική άποψη» πρόσθεσε.
«Ελπίζω να είμαι σύντομα καλά. Ας μειώσουμε τις επαφές μας όσο αυτό είναι δυνατό. Πρέπει όλοι να δείξουμε ευσυνειδησία», τόνισε κλείνοντας το μήνυμά του προςε το τούρκικο λαό.

Δείτςε το twitter του Δημάρχου Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου


Το Αμερικανικό Νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι ο Ιμάμογλου, πολιτικός αντίπαλος του προέδρου Ταγίπ Ερντογάν εισήχθη στο νοσοκομείο χθες στις 22:00 το βράδυ (τοπική ώρα) αφού παρουσίασε συμπτώματα λοίμωξης του ανώτερου αναπνευστικού.
Η ανακοίνωση ανέφερε ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και η θεραπεία του συνεχίζεται.

Share.

Comments are closed.