Ο Τραμπ πάει καλά και ίσως πάρει εξιτήριο ακόμα και αύριο Δευτέρα

0

Ακόμη και αύριο Δευτέρα είναι πιθανό να πάρει εξιτήριο ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, όπως ανέφεραν οι γιατροί του.
H ομάδα των γιατρών του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την Κυριακή ότι τα πάει καλά μετά τη διάγνωση του με COVID-19 και θα μπορούσε να πάρει εξιτήριο ακόμη και τη Δευτέρα για να συνεχίσει τη θεραπεία του σπίτι
Ο Δρ. Μπράιαν Γκαριμπάλντι, ειδικός στην εντατική πνευμονική φροντίδα, δήλωσε ότι ο Τραμπ έλαβε μια δεύτερη δόση του πειραματικού φαρμάκου Remdesivir μαζί με μια πρώτη δόση δεξαμεθαζόνης το Σάββατο και δεν εμφανίζει παρενέργειες.
Πρόσθετε ότι ο Τραμπ είναι «στα πάνω του και καλά» και το σχέδιο ήταν να τον κάνει να μείνει μακριά «από το κρεβάτι» την Κυριακή.
Ο Γκαριμπάλντι και ο γιατρός του Τραμπ, ο Δρ Σιν Κόνλεϊ, δήλωσαν ότι αν τα πράγματα συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά, ο Τραμπ θα μπορέσει να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο τη Δευτέρα για να συνεχίσει την πενταήμερη θεραπεία με Remdesivir και τα υπόλοιπα φάρμακα.
Η ιατρική ομάδα του Τραμπ αποκάλυψε ότι ο Πρόεδρος είχε «δύο επεισόδια» πτώσης των επιπέδων οξυγόνου του μετά τη διάγνωση.
Το επίπεδο οξυγόνου του προέδρου έχει πλέον φτάσει το 98%, σύμφωνα με την ομάδα.

Τραμπ: Θα επιστρέψω σύντομα
Νωρίτερα, ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, ανάρτησε βίντεο ευχαριστώντας τους γιατρούς «για την καταπληκτική δουλειά που κάνουν», τώρα αισθάνεται πολύ καλύτερα, προσθέτοντας ότι και η σύζυγός του Μελάνια επίσης αισθάνεται καλά. 

Από την πλευρά του, ο γιατρός του Λευκού Οίκου, καθηγητής Σιν Κόνλεϊ ανέφερε σε δήλωσή του ότι:
«Ο Πρόεδρος Τραμπ συνεχίζει να πηγαίνει καλά, έχοντας κάνει εμφανή πρόοδο μετά τη διάγνωση. Ολοκλήρωσε τη δεύτερη δόση της ρεμδεσιβίρης χωρίς επιπλοκές. Παραμένει απύρετος και εκτός οξυγόνου».

Share.

Comments are closed.