Προφυλακιστέος ο δάσκαλος από την Ερέτρια  που κατηγορείται για αποπλάνηση 14χρονης μαθήτριας

0

Προφυλακιστέος κρίθηκε από τον ανακριτή και εισαγγελέα ο 51 έτους δάσκαλος από την Ερέτρια, ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση ανήλικης και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr, έφτασε στα δικαστήρια της Χαλκίδας, γύρω στις 12.00 το μεσημέρι, και ανακρίθηκε περίπου για δύο περίπου.  Γύρω στις 2,30 το μεσημέρι εξήλθε από τα δικαστήρια και με τη συνοδεία των αστυνομικών έφτασε στο κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας και από κει, σύμφωνα με πληροφορίες, θα οδηγηθεί στις φυλακές των Γρεβενών.
Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί η καταγγελία μιας γυναίκας στο γραφείο της Εισαγγελίας Ανηλίκων Χαλκίδας, η οποία είχε αντιληφθεί την ερωτική σχέση τους.
Έτσι μετά την καταγγελία η αστυνομία άρχισε να παρακολουθεί στενά τον εκπαιδευτικό προκειμένου να διαπιστώσει αν ευσταθεί. Τελικά, το βράδυ της Δευτέρας ο δάσκαλος φέρεται να συναντήθηκε με τη μαθήτρια και η σύλληψή του έγινε επ’ αυτοφώρω, όταν οι δυο τους ήταν μέσα στο αυτοκίνητο του και βρίσκονταν σε ερωτικές περιπτύξεις.

Share.

Comments are closed.