Ερέτρια: Συνελήφθη επ’ αυτοφόρω, 51χρονος δάσκαλος που διατηρούσε ερωτική σχέση με 14χρονη μαθήτρια

0

Η αστυνομία συνέλαβε έναν 51χρονο δάσκαλο στην Ερέτρια, την ώρα που επιδιδόταν σε ερωτικές περιπτύξεις με ένα ανήλικο κορίτσι, μέσα στο αυτοκίνητό του.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπική ιστοσελίδα eviazoom.gr, πρόκειται για 51χρονο δάσκαλο από την Αμάρυνθο που υπηρετεί σε δημοτικό σχολείο της Ερέτριας, ενώ για το περιστατικό δεν έχει εκδώσει, έως τώρα, κάποια ανακοίνωση η ΕΛ.ΑΣ.
Συγκεκριμένα ο δάσκαλος συνελήφθη από αξιωματικούς της Ασφάλειας Χαλκίδας, το βράδυ της Δευτέρας, ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του με 14χρονη μαθήτριά του. Ο δάσκαλος φέρεται να είχε παρασύρει την 14χρονη σήμερα μαθήτρια, από τον καιρό που ήταν μαθήτριά του στο δημοτικό σχολείο της Ερέτριας.
Όλα ξεκίνησαν από μια ανώνυμη καταγγελία στην Εισαγγελία Χαλκίδας, που έδωσε αμέσως εντολή στην Ασφάλεια να διερευνήσει την υπόθεση. Αστυνομικοί παρακολουθούσαν διακριτικά δάσκαλο και τελικά τον συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω. Η οικογένειά της ανήλικης έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του εκπαιδευτικού.
Ο εκπαιδευτικός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ανηλίκων Χαλκίδας που του άσκησε δίωξη για αποπλάνηση ανηλίκου και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη στον ανακριτή.
Η 14χρονη θα εξεταστεί από ιατροδικαστή για να διαπιστωθεί ο βαθμός της κακοποίησης. Η μαθήτρια έδωσε κατάθεση παρουσία παιδοψυχολόγου στους αστυνομικούς και της παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη.
Υπενθυμίζουμε  ότι παρεμφερές περιστατικό αποκαλύφθηκε το τελευταίο 24ωρο και στην Ηλιούπολη Αττικής όπου 44χρονος καθηγητής συνελήφθη για αποπλάνηση 14χρονης μαθήτριάς του.

Ανάστατοι οι γονείς στην Ερέτρια
Σύμφωνα με δηλώσεις Προέδρου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στην ιστοσελίδα newsit.gr, μέχρι στιγμής δεν έχουν την οποιαδήποτε ανακοίνωση με αποτέλεσμα όλοι η τοπική πρωτοβάθμια εκπαίδευση να κάθεται σε “αναμμένα κάρβουνα”.

«Μπορεί επίσημα τα δημοτικά σχολεία που βρίσκονται μέσα στην Ερέτρια να είναι δυο, ωστόσο είναι ένα ακόμα στην Μαλακώντα, που και εκεί Ερέτρια θεωρείται. Φυσικά και θέλουμε να μάθουμε ποιος βρίσκεται πίσω από αυτή την χυδαία πράξη. Σήμερα έγινε γνωστή στην τοπική κοινωνία η σύλληψη του. Εκεί που παρακολουθούσαμε τα γεγονότα στην Ηλιούπολη έσκασε και το δικό μας. Εμείς στέλνουμε τα παιδιά μας στο σχολείο και είμαστε ήσυχοι πως μαθαίνουν γράμματα και όχι πως υπάρχει κάποιος δάσκαλος που τα κοιτάει πονηρά. Αυτά είναι ντροπής πράγματα. Πρέπει να μάθουμε ποιος είναι για να δούμε τι άλλο μπορεί να έχει κάνει στα σχολεία μας».

Share.

Comments are closed.