ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ 2023: Η ομάδα μας παρούσα ενεργά στην εθελοντική δράση καθαρισμού Ρεματιάς

0

Η δημοτική παράταξη ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ 2023 με επικεφαλής τον Μάνο Κρανίδη σε ανακοίνωσή της αναφέρεται στη συμμετοχή των μελών της αλλά και των εθελοντών, στη δράση του καθαρισμού της Ρεματιάς Χαλανδρίου, που έγινε την Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Η ομάδα της δημοτικής παράταξης μας συμμετείχε ενεργά στη δράση καθαρισμού της Ρεματιάς που διοργανώθηκε από πολλούς φορείς, συλλόγους και σωματεία της πόλης με την αρωγή του Δήμου.

Θερμά συγχαρητήρια για την πολύ καλή οργάνωση και για την μεγάλη συμμετοχή- ανταπόκριση των πολιτών.
Τέτοιες, συμβολικής κυρίως φύσης, δράσεις είναι αισιόδοξες και σημαντικές όμως πρωτίστως κρίσιμη είναι η διαρκής δράση των υπηρεσιών του δήμου με ένα πρακτικό σχέδιο ενεργειών προστασίας σε συνεργασία με την Πυροσβεστική.
Επίσης επικουρικά  το εθελοντικό δίκτυο του Δήμου πρέπει να επεκταθεί ουσιαστικά, πέρα από λίγους ήρωες που διαχρονικά  είναι σε επιφυλακή, φυλάνε και περιπολούν στην Ρεματιά.
Απαιτείται ενημέρωση, εκπαίδευση, οργανωμένη καθημερινή κινητοποίηση ειδικά την αντιπυρική περίοδο.
Με πυρήνα μια καλά οργανωμένη υπηρεσία και επικουρικά ένα πιστοποιημένο ευρύ σώμα εθελοντών, η προστασία του σπουδαίου πνεύμονα πρασίνου της Ρεματιάς μας Χαλανδρίου θα είναι εξαιρετικά ενισχυμένη και δυνατή. Απαιτούνται πολλά βήματα.
Η ομάδα μας είναι σταθερά ενεργή και δίπλα σε αυτή την κοινή προσπάθεια που ενώνει όλο το Χαλάνδρι και την κοινωνία μας.
Εκ μέρους της Δημοτικής Ομάδας
Μάνος Κρανίδης, επικεφαλής & δημοτικός σύμβουλος»

Share.

Comments are closed.