Μάικ Μπλούμπεργκ: Η Ελλάδα έκανε εξαιρετική δουλειά στην πανδημία – Επαινοι για τον πρωθυπουργό

0

«Η Ελλάδα έκανε εξαιρετική δουλειά, ανταποκρινόμενη στην πανδημία του κορωνοϊού – καθοδηγούμενη από τον Έλληνα πρωθυπουργό.»
Με αυτή τη φράση, ο ιδρυτής του ομίλου Bloomberg, Μάικ Μπλούμπεργκ, αναγνωρίζει την επιτυχία της Ελλάδας στη διαχείριση του κορονοϊού.


Επιπλέον ανακοινώνεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο επίτιμος καλεσμένος μιας αποκλειστικής, διαδικτυακής ενημέρωσης για την αντιμετώπιση της πανδημίας, αλλά και την οικονομική στρατηγική της Ελλάδας, μέσω του δικτύου του Bloomberg.
Η αποκλειστική ενημέρωση με του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, θα λάβει χώρα την Τετάρτη 17 Ιουνίου, με θέμα «από τον περιορισμό του Covid-19 στη στρατηγική για την οικονομική ανάπτυξη».
Ο όμιλος Bloomberg διοργανώνει μια αποκλειστική διαδικτυακή ενημέρωση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, παρουσία του ιδρυτή του ομίλου Μάικ Μπλούμπεργκ (Michael R. Bloomberg), της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας ειδήσεων στην τηλεόραση του ομίλου στο Λονδίνο, Φρανσίν Λάκουα (Francine Lacqua), αλλά και του ευρωπαϊκού διευθυντή του Bloomberg στην Ευρώπη, Κωνσταντίνου Κοτζιά (Constantin Cotzias).
Στην ανακοίνωση για το διαδικτυακό γεγονός αναφέρεται πως ο αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα λόγω του κορωνοϊού υπήρξε ιδιαίτερα χαμηλός και πως η χώρα έγινε αποδέκτης συγχαρητηρίων για την άμεση και οργανωμένη απάντηση στη δημόσια υγεία και την οικονομία.

Share.

Comments are closed.