ΕΝ.ΔΙ.ΣΥ.: Να καταβληθούν άμεσα τα έξοδα κηδείας 46.752 ασφαλισμένους και συνταξιούχους του ΟΓΑ που εκκρεμούν

0

Το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων (ΕΝ.ΔΙ.ΣΥ.) με επιστολή του προς τον Διοικητή ΕΦΚΑ κ. Χάλαρη Χρήστο ζητά να αποδοθούν το συντομότερο δυνατός στους 46.752 ασφαλισμένους και συνταξιούχους του ΟΓΑ, τα έξοδα κηδείας εκκρεμούν

Αναλυτικά η επιστολή του (ΕΝ.ΔΙ.ΣΥ.)
 «κε Διοικητά
Με μεγάλη μας λύπη, πληροφορηθήκαμε, ότι είναι απλήρωτα εδώ και 2-3 χρόνια, τα έξοδα κηδείας, τα οποία ανέρχονται στο σύνολο σε 37.401.600 ευρώ (46.752 χ 800 ευρώ) σε ασφαλισμένους και συνταξιούχους του ΟΓΑ!!!
Και σαν να μην έφτανε η καθυστέρηση, των 2-3 χρόνων, στην συνέχεια τα παραστατικά μέσα σε τσουβάλια, (άκουσον – άκουσον ), ταξιδεύουν και για την επαρχία… ώστε να πάρουν και τον αέρα τους, να καθυστερήσουν και εκεί -άγνωστο πόσο- και κάποτε θα πληρωθούν και οι οικογένειες των θανόντων τα έξοδα κηδείας!!!
Έχετε αναρωτηθεί κε Διοικητά του ΕΦΚΑ, αν πολλές οικογένειες δεν είχαν χρήματα και έθαψαν με δανεικά τους ανθρώπους τους;;
Έχετε αναρωτηθεί, αν τα περιμένουν πως και πως ,ώστε να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους;;
Και σε απάντηση αυτών, εσείς έχετε επιλέξει τις βόλτες τους στην επαρχία.!!!
Το ΕΝΙΑΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ, σας κάνει λοιπόν την εξής πρόταση: να δημιουργήσει αυτό το πρόγραμμα, αν ο ΕΦΚΑ αδυνατεί ώστε να προχωρήσει η εκκαθάριση των παραστατικών και να πληρωθούν οι δικαιούχοι άμεσα!!
Μόνο ντροπή, προκαλεί το συγκεκριμένο θέμα!!
Ας μας πληροφορήσουν, οι εργαζόμενοι εκεί στην επαρχία, αν έφθασαν τα δικαιολογητικά … για να τα στείλουν πίσω, να δούμε τι θα γίνει με την συγκεκριμένη εκκαθάριση!!!
Μια από τις ιστορίες, (της κυβέρνησης αυτής αλλά και της προηγούμενης)…για γέλια, αλλά και για κλάματα !!!».

Share.

Comments are closed.