Τραγωδία στο Μεταξουργείο: Νεκροί δυο αλλοδαποί από διαρροή υγραερίου σόμπας

0

Οι αστυνομικές Αρχές βρέθηκαν σήμερα το πρωί μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα σε διαμέρισμα 5ου ορόφου στην οδό Βίκτωρος Ουγκώ, στο Μεταξουργείο.
Συγκεκριμένα, ένας άνδρας 55 ετών και μια 42χρονη γυναίκα κείτονταν νεκροί μέσα στο διαμέρισμα που διέμεναν μαζί με τα τρία παιδιά τους. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο θάνατος του ζευγαριού οφείλεται σε διαρροή υγραερίου σόμπας που το άτυχο ζευγάρι, πακιστανικής καταγωγής, χρησιμοποιούσε για να ζεσταθεί.
Τα τρία παιδιά (8, 12, 17 ετών), σώθηκαν καθώς βρίσκονταν σε άλλο δωμάτιο του διαμερίσματος και είχαν κι αυτά παρόμοια σόμπα στο δωμάτιο τους, ωστόσο εκεί δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα.
Η τραγωδία αποκαλύφθηκε το πρωί από τα ίδια τα ανήλικα, τα οποία αναζήτησαν τους γονείς τους όταν ξύπνησαν και τους βρήκαν νεκρούς στο δωμάτιο τους. Σε κατάσταση σοκ ειδοποίησαν τις Αρχές και το ΕΚΑΒ. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ διαπίστωσαν ότι το ζευγάρι ήταν νεκρό και ενημερώθηκε η αστυνομία.
Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας, ενώ έχει παραγγελθεί και νεκροτομή για διακρίβωση των αιτίων θανάτου.

Share.

Comments are closed.