Ενόχληση τούρκικων ΜΜΕ από την επίσκεψη Δένδια στην Κωνσταντινούπολη

0

Ενοχληθήκαν κάποιες φιλοερντογανικές ιστοσελίδες από την επίσκεψη Δένδια στην Κωνσταντινούπολη αλλά και τη συνάντησή του με το δήμαρχο της Πόλης Εκρέμ Ιμάμογλου.
Μπορεί η επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια, στην Κωνσταντινούπολη να είχε μοναδικό σκοπό την παρουσία του στο Φανάρι και την παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας των Χριστουγέννων, φαίνεται, όμως, ότι προκάλεσε την αντίδραση συγκεκριμένων μέσων.
Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα της εφημερίδας Takvim, η οποία πρόσκειται στον Ερντογάν, σχολιάζει αρνητικά την ανάρτηση του Νίκου Δένδια για τη συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου καθώς ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών έγραψε Consantinopole και όχι Insanbul. Παράλληλα, θεωρεί «περίεργη» τη συνάντηση των δύο ανδρών στο Φανάρι, την ώρα που ο Τούρκος Πρόεδρος ταξίδευε εκτάκτως στην Τυνησία.
Άλλες ιστοσελίδες κατηγορούν τον Ιμάμογλου ότι σκόπιμα επέλεξε να επισκεφτεί ανήμερα Χριστουγέννων το Πατριαρχείο, προκειμένου να έχει έστω κι αυτή τη σύντομη συνάντηση με τον Νίκο Δένδια, καθώς το κόμμα του έχει δηλώσει την αντίθεσή του στην πολιτική Ερντογάν στη Λιβύη.

Share.

Comments are closed.