Αμαλιάδα: Μαθητής μαχαίρωσε συμμαθητή του μέσα στο σχολείο του!

0

Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα το πρωί στην Αμαλιάδα, λόγω των πολλαπλών τραυμάτων που υπέστη από μαχαίρι ένας μαθητής του 1ου Λυκείου της πόλης μέσα στο σχολείο
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα “Ηλεία Live” του Πύργου, το περιστατικό σημειώθηκε στο προαύλιο του 1ου Λυκείου Αμαλιάδας, ενώ ο μαθητής που μαχαιρώθηκε είναι 15 ετών.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι 15χρονος φέρει πολλαπλά τραύματα στην πλάτη και διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο που έφτασε στο σχολείο.
Στο σχολείο έσπευσαν ταχύτατα αστυνομικοί, τους οποίους  ειδοποίησε ο διευθυντής, για τη διενέργεια έρευνας για το περιστατικό.
Η επίθεση στον μαθητή έγινε λίγο πριν τις 10.30. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι ή ποιος μαχαίρωσε τον 15χρονο μαθητή, δεδομένου ότι οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη…
Πάντως ανώνυμη  αστυνομική πηγή ανέφερε ότι το περιστατικό σημειώθηκε στις 10:15 στο προαύλιο του Λυκείου Αμαλιάδας. Όλα ξεκίνησαν από τη λογομαχία ανάμεσα σε δυο νεαρούς μαθητές.
Πηγές από το νοσοκομείο Πύργου αναφέρουν πως ο μαθητής φέρει τρία τραύματα από μαχαίρι. Έγιναν όλες οι εξετάσεις και δεν έχει κίνδυνο ζωής, ενώ τα τραυματά του αντιμετωπίστηκαν επιτυχώς, ωστόσο διακομίστηκε, συνοδεία δύο γιατρών, στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Πατρών για κάθε ενδεχόμενο.
Ο άλλος μαθητής που ενεπλάκη στο επεισόδιο και είχε το μαχαίρι, σύμφωνα με πληροφορίες εξαφανίστηκε μετά το περιστατικό.

Share.

Comments are closed.