Χίος: Μητέρα έδειρε Σχολική τροχονόμο στα Θυμιανά

0

Ένα απίστευτο συμβάν σημειώθηκε στο Σχολικό Συγκρότημα των Θυμιανών της την περασμένη Δευτέρα, όταν η σχολική τροχονόμος δέχτηκε επίθεση από μητέρα που πήγε το παιδί της στο σχολείο.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα http://chiosnews.com, κατά την άφιξη της μητέρας στο σχολείο επειδή είχαν ήδη μπει τα παιδιά στις τάξεις, εξήγησε στη μητέρα ότι δεν μπορεί να μπει και προσφέρθηκε να οδηγήσει η ίδια το παιδί στην τάξη του.
Τότε η μητέρα επιτέθηκε στη σχολική τροχονόμο φτάνοντας στο σημείο να την ρίξει στο έδαφος, και χρειάστηκε η παρέμβαση των δασκάλων της εφημερίας για να σταματήσουν τη μαινόμενη μητέρα.
Η σχολική τροχονόμος λόγω των χτυπημάτων που δέχτηκε, χρειάστηκε να μεταφερθεί για πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο Χίου.
Για τη σχολική τροχονόμο, είναι ο τρίτος χρόνος εργασίας στο συγκεκριμένο σχολείο και όπως ανέφερε η διεύθυνση του σχολείου, η σχολική τροχονόμος, σεβόμενη το παιδί, δεν έκανε μήνυση. Την περασμένη Τετάρτη όμως ανέφερε το γεγονός στη γενική συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων στους Δήμους νομού Χίου όπου ομόφωνα αποφασίστηκε να εκδοθεί σχετικό ψήφισμα που να καταγγέλλουν το συμβάν.
Το γεγονός αυτό έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά αντικοινωνικών και παρατατικών συμπεριφορών εκ μέρους των γονέων που θα πρέπει όλους τους συντελεστές της εκπαίδευσης να τους ανησυχήσουν

Share.

Comments are closed.