Σοφία Πουλοπούλου: Το Ειδικό Νηπιαγωγείο Ερμούπολης να λειτουργήσει άμεσα

0

Αγαπητοί/ες συνάδελφοι/σσες,
Έπειτα από προσωπικό αγώνα δύο ετών:
Α. Για την μη αναστολή λειτουργίας του Ειδικού Νηπιαγωγείου Ερμούπολης
Β. Για την μη παραχώρηση του χώρου αυτόνομης λειτουργίας του, προτού βρεθεί ο κατάλληλος χώρος στέγασής του, (ο οποίος θα προσέδιδε την ποιότητα και θα εξασφάλιζε πρωτίστως την ασφάλεια, αλλά και την ισότιμη και αξιοπρεπή πρόσβαση ΟΛΩΝ των μαθητών μας στην δημόσια εκπαίδευση),
νιώθω δικαιωμένη, για τον αγώνα που έκανα όλα αυτά τα χρόνια, τόσο προσωπικά όσο και σε συνεργασία με τις συναδέλφους/προϊσταμένες νηπιαγωγούς της γενικής αγωγής του νησιού, καθώς και τον Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σύρου Τήνου Μυκόνου, που έστω και με σημαντική καθυστέρηση, στέκεται πλέον στο πλευρό μας, για να συνεχίσουμε από κοινού τον αγώνα για την άμεση επαναλειτουργία του Ειδικού Νηπιαγωγείου Ερμούπολης, αλλά και την εύρεση, επιτέλους, μόνιμου χώρου στέγασής του.
Νιώθω όμως, μεγαλύτερη δικαίωση και τιμή, να συντάσσεται μαζί μας, ομόφωνα και το ανώτατο συνδικαλιστικό μας όργανο, η ΔΟΕ, δικαιώνοντας τον αγώνα αυτόν και αποδεικνύοντας όσα δύο χρόνια επικοινωνούσα στους αρμόδιους και στην Προϊστάμενη Υπηρεσία.
Στον αγώνα:
Α. για την ποιοτική παρεχόμενη δημόσια εκπαίδευση,
Β. για τη διασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων μας,
Γ. για το σχολείο όλων των μαθητών, χωρίς αποκλεισμούς και κοινωνικές ανισότητες,
συνεχίζουμε δυναμικά τον αγώνα μας.
Ευελπιστούμε στις άμεσες ενέργειες των αρμοδίων, ώστε το Ειδικό Νηπιαγωγείο Ερμούπολης να λειτουργήσει άμεσα, με τις κατάλληλες κτηριακές υποδομές και τις προβλεπόμενες από τον Νόμο εκπαιδευτικές συνθήκες, που θα ανταποκρίνονται στις μαθησιακές ανάγκες, θα διαφυλάσσουν την ασφάλεια των μαθητών μας και θα τους επιτρέψουν την άμεση πρόσβαση στην εκπαίδευση.

Πάντα στο πλευρό σας,

Με τιμή,
Σοφία Πουλοπούλου
Αντιπρόεδρος ΔΣ Σύρου Τήνου Μυκόνου
Μέλος Πανελλαδικού Συμβουλίου ΔηΣυ
Υπ. Δρ Παν/μίου Θεσσαλίας
Αναπληρώτρια Εκπαιδευτικός

Η Σοφία Πουλοπούλου είναι αναπληρώτρια  εκπαιδευτικός στη Σύρο, Αντιπρόεδρος ΔΣ Σύρου Τήνου Μυκόνου, Μέλος Πανελλαδικού Συμβουλίου ΔηΣυ και υποψήφια Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Πατήστε και δείτε τα 34 προηγούμενα άρθρα της Σοφίας Πουλοπούλου

Share.

Comments are closed.