Η χυδαιότητα του Κυρίτση προς τους εγκαυματίες του Ματιού που δεν συνάδει με την αριστερά

0

Με σαρκασμό και ειρωνεία αντιμετώπισε τον καθαρισμό του οικοπέδου στο Μάτι από επικίνδυνα υλικά ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης.
«Καθαρίστηκε ένα οικόπεδο με κλαδιά», «πήγε ο πρωθυπουργός να πάρει τα credits», σχολίασε μεταξύ άλλων ο κ. Κυρίτσης, αρθρογράφος στην εφημερίδα «Αυγή», ξεχνώντας τους 102 νεκρούς στο Μάτι, τις ολιγωρίες και τα τραγικά λάθη της κυβέρνησης  ΣΥΡΙΖΑ στον χειρισμό της μεγαλύτερης τραγωδίας στη σύγχρονη ιστορία της χώρας..
Οι ειρωνείες του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ δε σταμάτησαν εκεί, έφτασε να βάλει στο κάδρο με τις ειρωνικές του αναφορές ακόμη και τους εγκαυματίες στο Μάτι, τους ανθρώπους που έχουν ζήσει και ζουν τον δικό τους Γολγοθά, χωρίς την βοήθεια που θα έπρεπε να προσφέρει μία σύγχρονη χώρα. Συνερίζοντας αναφέρθηκε και στο θέμα της αποζημίωσης των φαρμάκων των εγκαυματιών από τον ΕΟΠΥΥ: «Τώρα θα αποζημιώνονται και οι κρέμες, πάρα πολύ καλά, πολλά συγχαρητήρια στην κυβέρνηση που θα δώσει και τις κρέμες»!
«Μου έκανε κι εμένα εντύπωση ότι επί 20 λεπτά, μιλούσε ο πρωθυπουργός σε ζωντανή σύνδεση για το ότι καθαρίστηκε ένα οικόπεδο από ξερά κλαδιά, μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης, πολλά συγχαρητήρια, εξαιρετικά σημαντικό», σημείωσε ο Γιώργος Κυρίτσης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.
Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι η αριστερά διακατέχεται από ευαισθησία, σεβασμό στον άνθρωπο, εντιμότητα, ήθος. Τώρα εμφανίζεται ένα άλλο είδος «αριστεράς» της Συριζαϊκής που όλα αυτά πάνε περίπατο. Σε αυτή την «λεγόμενη αριστερά» κυριαρχούν ο σαρκασμός, η ειρωνεία, το κομματικό συμφέρον και όλα αυτά που καλλιέργησε επί 4,5 χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ…
Τα λόγια περιττεύουν… Ντροπή και μόνο ντροπή!

Δείτε το βίντεο απ΄ την εκπομπή του ΣΚΑΙ «Πρωινή Ενημέρωση» με τους Νίκο Υποφάντη και τη Μαρία Βούσουλα

Share.

Comments are closed.