Μήνυση & καταγγελία Καμμένου για επίθεση από ανθρώπους που επέβαιναν στο σκάφος Μαρινάκη

0

Ο Πάνος Καμμένος καταγγέλλει πως δέχθηκε επίθεση από ανθρώπους που κατέβηκαν από το σκάφος του Βαγγέλη Μαρινάκη, στη Μήλο
Ο κ. Καμμένος – ο οποίος σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν από ΜΜΕ δέχθηκε υβριστικά συνθήματα, ακόμα και επίθεση με γιαούρτια, στο νησί της Μήλου– καταγγέλλει πως τα άτομα που του επιτέθηκαν κατέβηκαν από το σκάφος του Βαγγέλη Μαρινάκη, που ήταν δεμένο στο ίδιο λιμάνι.  
Στην ανακοίνωση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων γίνεται γνωστό πως υποβλήθηκε μήνυση και δόθηκε στις αρχές το οπτικό υλικό από το περιστατικό. «Οι δήθεν αγανακτισμένοι πολίτες της Μήλου, όπως αναφέρονται σε συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης, δεν είναι παρά άνθρωποι του περιβάλλοντος του Ευάγγελου Μαρινάκη και φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με τη Μήλο», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση των ΑΝΕΛ.   
Αναλυτικά η ανακοίνωση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων την οποία ανάρτησε και ο πρόεδρος τους στο Twitter: 
«O πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος και η οικογένειά του δέχτηκαν επίθεση στο νησί της Μήλου από ανθρώπους που επέβαιναν στο σκάφος του εφοπλιστή Ευάγγελου Μαρινάκη, στο οποίο βρισκόταν και ο ίδιος. Δεν δίστασαν μάλιστα να βιαιοπραγήσουν κατά της συζύγου του Πάνου Καμμένου.  
Υπεβλήθη μήνυση και δόθηκε στις αρχές οπτικό υλικό από την επίθεση σε βάρος του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Οι δήθεν αγανακτισμένοι πολίτες της Μήλου, όπως αναφέρονται σε συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης, δεν είναι παρά άνθρωποι του περιβάλλοντος του Ευάγγελου Μαρινάκη και φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με τη Μήλο. Το λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη
».

Share.

Comments are closed.