Γιάννης Μαγκριώτης: Γιατί δεν έχω εμφανιστεί σε κανένα κανάλι εθνικής εμβέλειας

0

Με δήλωσή του υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης εξηγεί γιατί έχει εμφανιστεί, σε ολόκληρη την προεκλογική περίοδο, σε κανένα «κανάλι της Αθήνας, εθνικής εμβέλειας, πως ποτέ δεν μου έδωσαν αυτήν τη δυνατότητα, ειδικά σε προεκλογική περίοδο»

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Μαγκριώτη
Αγαπητές φίλες και φίλοι,
τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου είχα τη δυνατότητα μέσα από τις συγκεντρώσεις διαλόγου, τα social media και τα τοπικά ΜΜΕ να επικοινωνήσω μαζί σας και να εμβαθύνουμε τη συζήτηση για τα προβλήματα της πόλης, της χώρας και της παράταξης.
Παντού και πάντα υπήρξε ενθουσιασμός και συμμετοχή, απόδειξη της δίψας για τις αλήθειες και τις συγκεκριμένες λύσεις των προβλημάτων.
Θέλω να σας ευχαριστήσω και να απαντήσω σε όσους με ρωτούν γιατί δεν με είδαν σε κανένα κανάλι της Αθήνας, εθνικής εμβέλειας, πως ποτέ δεν μου έδωσαν αυτήν τη δυνατότητα, ειδικά σε προεκλογική περίοδο.
Όταν υπερασπίζεσαι το δημόσιο συμφέρον πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις τέτοιους αποκλεισμούς.
Αυτό είναι το τίμημα της αξιοπρέπειας και είμαι περήφανος που το πληρώνω, όπως είμαι περήφανος και για εσάς που με στηρίζετε.
Μαζί θα συνεχίσουμε για

  • Τη Θεσσαλονίκη και τους ανθρώπους της.
  • Την επόμενη μέρα των εκλογών, που θα είναι δύσκολη αν επικρατήσει το δίπολο των μικρών προσχηματικών μονομάχων, της ακραίας φιλελεύθερης ΝΔ και του ακραίου λαϊκισμού του ΣΥΡΙΖΑ.
  • Τη μεγάλη προσπάθεια για τη δημιουργία του σύγχρονου σοσιαλδημοκρατικού κόμματος που έχει ανάγκη η χώρα μας.
Share.

Comments are closed.