Οι ΑΝΕΛ δεν κατεβαίνουν στις εθνικές εκλογές – Ο Καμμένος αναγνωρίζει τη νίκη Μητσοτάκη και ελπίζει να επιφέρει πολιτική αλλαγή

0

Την απόφαση να μην κατέλθουν στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου έλαβαν οι ΑΝΕΛ κατά τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου την σήμερα.
Τα αρνητικά αποτελέσματα για το κόμμα στις ευρωεκλογές οδήγησαν το Εθνικό Συμβούλιο, που συνεδρίασε υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου, να λάβει αυτή την απόφαση.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σε δηλώσεις του και αφού πραγματοποίησε μία αναδρομή στην κυβερνητική πορεία του κόμματος, ανέφερε: «Εισερχόμαστε σε μια νέα εποχή στην ελληνική πολιτική, ο ελληνικός λαός εξέφρασε την άποψή του. Έχει ψηφίσει για πολιτική αλλαγή. Αναγνωρίζω τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές και ειλικρινά ελπίζω ότι θα μπορέσει να επιφέρει την πολιτική αλλαγή που ψήφισε ο ελληνικός λαός».
Ο κ. Καμμένος αφού δήλωσε ότι τάσσεται υπέρ της σταθερότητας της χώρας πρόσθεσε: «Για το λόγο αυτό, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και εγώ σήμερα αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε την απόφασή μας να μην μετάσχουμε στις βουλευτικές εκλογές που θα λάβουν χώρα τον επόμενο μήνα. Ακούσαμε τη φωνή του ελληνικού λαού. Είναι καθήκον μου να συνεχίσω να υπηρετώ τον Ελληνικό λαό. Θα παραμείνω ενεργός. Θα παραμείνω ενεργός. Θα συνεργαστώ με την κοινωνία των πολιτών, τόσο των ημεδαπών όσο και των αλλοδαπών, για να υποστηρίξω την ενότητα και να προωθήσω τα συμφέροντα του ελληνικού λαού».
«Αφού σας υπηρέτησα ως ενεργό μέλος του κοινοβουλίου και της κυβέρνησης για 27 χρόνια, ξέρω ότι σήμερα, μπορώ να σας είμαι περισσότερο χρήσιμος εκτός κοινοβουλίου παρά εντός. Εργαζόμενος με άλλες πατριωτικές δυνάμεις, θα δημιουργήσουμε μια κίνηση αδιάκοπης διαρκούς αλλαγής. Θα βάλουμε την Ελλάδα μπροστά», κατέληξε ο πρώην υπουργός Άμυνας.

H πλήρης δήλωση του κ. Καμμένου:

Share.

Comments are closed.