Ένταση, χημικά και  βανδαλισμός του εκλογικού περιπτέρου του Κ. Μπακογιάννη στην πορεία για τον Κουφοντίνα

0

Ένταση επικράτησε σήμερα Τρίτη αργά το απόγευμα στην πορεία για τον Δημήτρη Κουφοντίνα στο τέλος της οδού Σταδίου προς το Σύνταγμα.
Συγκεκριμένα περίπου 500 άτομα ξεκίνησαν από το Μοναστηράκι και ανέβηκαν προς Σταδίου χωρίς να σημειωθούν προβλήματα. Κάποια στιγμή, ορισμένοι “ξέφυγαν” από την πορεία και κατευθύνθηκαν προς τη Βουκουρεστίου και ειδικότερα προς δύο εκλογικά περίπτερα.
Μια ομάδα διαδηλωτών συγκρούστηκε με διμοιρία των ΜΑΤ όταν οι πρώτοι προσπάθησαν να γράψουν συνθήματα στο προεκλογικό περίπτερο του ΛΑΟΣ στη συμβολή των οδών Βουκουρεστίου και Σταδίου.
Άλλη ομάδα διαδηλωτών «χτύπησε» το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη. Κόλλησαν αφίσες, έγραψαν το σήμα της αναρχίας με μπογιά και φώναξαν εμετικά συνθήματα όπως «σκ@@@ στον τάφο του Μπακογιάννη».
Οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ απάντησαν με χρήση χημικών, διαλύοντας στιγμιαία την πορεία. Εν συνέχεια οι διαδηλωτές συγκροτήθηκαν ξανά στην πλατεία Συντάγματος όπου βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ που φρουρούν προεκλογικά περίπτερα.

Share.

Comments are closed.