Περισσότερες από 40 μολότοφ στα γραφεία του Κινήματος Αλλαγής μετά την πορεία για Κουφοντίνα

0

«Βροχή» από μολότοφ – περισσότερες από 40 – δέχθηκαν τα κεντρικά γραφεία του Κινήματος Αλλαγής στην Χ. Τρικούπη κατά τα επεισόδια που έγιναν στα Εξάρχεια, μετά την πορεία υπέρ του Δ. Κουφοντίνα.
Νεαροί κουκουλοφόροι πραγματοποίησαν επίθεση με βόμβες μολότοφ, λίγο μετά τις 21:30, εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ, που βρίσκεται έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη.
Αμέσως μετά, όπως πάντα, εξαφανίστηκαν στα στενά του «κράτους των Εξαρχείων».
Ευτυχώς από την επίθεση αυτή δεν σημειώθηκε τραυματισμός, ενώ η αστυνομία, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν έχει προχωρήσει σε προσαγωγές έως αυτή την ώρα, που γράφονται αυτές οι γραμμές.
Παύλος Χρηστίδης: Ανίκανο το υπουργείο να προστατεύσει τον πολίτη
«Πάνω από 40 μολότοφ στη Χαρίλαου Τρικούπη. Ευτυχώς όλοι είναι καλά» δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής.

«Για ακόμη μια φορά τα Εξάρχεια στο έλεος των κουκουλοφόρων. Για ακόμη μια φορά το Υπουργείο ανίκανο να προστατεύσει τον πολίτη» τόνισε ο κ. Χρηστίδης για να προσθέσει: «Δεν πάει άλλο με την ανοχή της κυβέρνησης στη βία».


Να σημειωθεί ότι στην περιοχή των Εξαρχείων ξέσπασαν επεισόδια μεταξύ ομάδων αντιεξουσιαστών που συμμετείχαν νωρίτερα στην πορεία υπέρ του Δημ. Κουφοντίνα και ανδρών των ΜΑΤ.

Share.

Comments are closed.