Παύλος Χρηστίδης: Ο Πολάκης είναι προσβολή για τους Κρητικούς

0

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης αναφέρθηκε στην προσωπική φιλία του Αλέξη Τσίπρα με τον Παύλο Πολάκη, θέλοντας να ερμηνεύσει την πρωθυπουργική κάλυψη στον υπουργό που με τις δηλώσεις του, φέρνει συχνά πυκνά σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση.
«Ο κ. Τσίπρας με τον κ. Πολάκη είναι φίλοι. Είναι αυτός με τον οποίο πηγαίνει μαζί διακοπές τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Ο κ. Τσίπρας πηγαίνει διακοπές με τον κ. Πολάκη και με τον κ. Καμμένο. Έχει επιλέξει με ποιον θέλει να συμπορευτεί και ξέρει ποιοι θέλει να είναι οι πραιτωριανοί της επόμενης μέρας», είπε ο κ. Χρηστίδης.
Στη συνέχεια αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο πρωθυπουργός δικαιολόγησε πριν από λίγες μέρες ό,τι είπε ο κ. Πολάκης με βάση την καταγωγή του, ο Παύλος Χρηστίδης ανέφερες: «Είπε ότι είναι ένας αψύς Σφακιανός και αυτό είναι μία προσβολή για τους Κρητικούς. Οι Κρητικοί είναι λεβέντες, είναι άνθρωποι που είναι παλικάρια, δεν είναι θρασύδειλα ψευτοπαλίκαρα όπως ο κ.Πολάκης». Και καταλήγοντας τόνισε ότι «το να είσαι παλικάρι και λεβέντης, σημαίνει ότι έχεις και συναίσθημα, έχεις και την ευαισθησία να ζητήσεις συγγνώμη όταν κάτι από αυτά τα οποία είπες, δεν είναι σωστό» και τόνισε ότι αυτό έπρεπε να κάνει ο Αναπληρωτής υπουργός Υγείας, αντί να «κρύβεται πίσω από τα παντελόνια του κ.Τσίπρα για να προστατέψει τη θέση του».

Share.

Comments are closed.