Ολοκληρώθηκε το πολιτικό deal: Νέος υπουργός Τουρισμού ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος – Χαμός στο twitter

0

Ο πρόεδρος της ΔΙΗΑΝΑ και βουλευτής Επικρατείας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης έως το Γενάρη του 2019 Θανάσης Θεοχαρόπουλος και παίρνει τη θέση της Ελενας Κουντουρα στην κυβέρνηση, η οποία εχθές υπέβαλε την παραίτησή της.
Σύμφωνα με την Προεδρία της Δημοκρατίας, «ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλοπούλου και παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, σήμερα 4 Μαΐου 2019 και ώρα 19:00, θα ορκισθεί ο κ. Αθανάσιος Θεοχαρόπουλος ως Υπουργός Τουρισμού».

Η αντίδραση της ΝΔ
Την υπουργοποίηση του Θανάση Θεοχαρόπουλου σχολίασε με καυστικό τρόπο η ΝΔ. «Σύσσωμη η ελληνική κοινωνία και ο απόδημος ελληνισμός που αγωνιούσαν τους τελευταίους μήνες για την τύχη του Θανάση του Θεοχαρόπουλου σήμερα νιώθουν επιτέλους ανακουφισμένοι. Του προτείνουμε να υιοθετήσει ως νέο σλόγκαν στο υπουργείο Τουρισμού που αναλαμβάνει το “live your myth in Syriza» τονίζει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Κίνημα Αλλαγής για Θεοχαρόπουλο: Η συναλλαγή ολοκληρώθηκε
Με μια λιτή αλλά ειρωνική δήλωση σχολίασε το Κίνημα Αλλαγής την υπουργοποίηση του Θανάση Θεοχαρόπουλου.
«Η συναλλαγή ολοκληρώθηκε. Ο τουρίστας βρήκε τον προορισμό του», τόνισε το ΠΑΣΟΚ σε tweet σχετικά με την ανάληψη υπουργικών καθηκόντων από τον Θανάση Θεοχαρόπουλου στο υπουργείο Τουρισμού μετά την παραίτηση της Ελενας Κουντουρά.

Το Twitter τρολάρει τον Θεοχαρόπουλο μετά την υπουργοποίηση

 

Share.

Comments are closed.