Αγία Παρασκευή:Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της δημοτικής παράταξης «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ»

0

Πλήθος Αγιοπαρασκευιωτών βρέθηκαν χθες Κυριακή 21 Απριλίου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της δημοτικής παράταξης «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ», στην οδό Αγ. Ιωάννου 35, όπου ο επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος Γιάννη Μυλωνάκης παρουσίασε τους βασικούς προγραμματικούς άξονες του συνδυασμού, καθώς και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, με τους οποίους δίνεται η «μάχη» για να αλλάξει κεφάλαιο η Αγία Παρασκευή.
Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, υποψήφιοι ευρωβουλευτές και βουλευτές από το Κίνημα Αλλαγής και τη Νέα Δημοκρατία, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι από τις παρατάξεις του Γιάννη Σγουρού και του Γιώργου Πατούλη, καθώς και πλήθος εκπροσώπων τοπικών συλλόγων και φορέων.
Ο Γ. Μυλωνάκης, στον σύντομο χαιρετισμό προ τους συνδημότες του, αφού αναφέρθηκε στο ξεκίνημα των «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ», ευχαρίστησε όλους εκείνους που στηρίζουν την προσπάθεια που γίνεται, σημειώνοντας:
«Μέσα σε αυτούς τους λίγους μήνες, η δική σας αγάπη, το δικό σας ενδιαφέρον, οι ανοιχτές πόρτες που συναντάμε όπου και αν περάσουμε, έγιναν το οξυγόνο της προσπάθειάς μας. Μας δώσατε τη δύναμη να είμαστε σήμερα εδώ ως μια κίνηση πολιτών που διεκδικεί στα ίσια τη διοίκηση της πόλης.
Και πιστέψτε με, δεν μιλάω στον αέρα. Μιλάω γιατί γνωρίζω. Μιλάω γιατί κάθε μέρα είμαστε στον δρόμο και το βράδυ αναλύουμε αυτά που ακούσαμε και καταγράψαμε. Για να επιστρέψουμε σε όλους ένα σχέδιο που θα εφαρμοστεί άμεσα από την πρώτη μέρα».
«Ας μην βιαστούν λοιπόν κάποιοι να προδικάσουν το αποτέλεσμα, να πιάσουν καρέκλες ή να ράψουν κοστούμια»
προειδοποίησε ο επικεφαλής της παράταξης, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι «η Αγία Παρασκευή ήδη αλλάζει. Η Αγία Παρασκευή ήδη ετοιμάζεται να απαντήσει στο μεγάλο δίλημμα. Ένα δίλημμα που είναι ορατό πια, μετά από 8 χρόνια “στα ίδια και στα ίδια”».
Ο Γ. Μυλωνάκης ανέφερε ότι Ζορμπάς και Σταθόπουλος είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, αποτελώντας «το φθαρμένο παλιό, του “έλα μωρέ” και του “δεν γίνεται”». Όπως χαρακτηριστικά είπε, εδώ και 8 χρόνια τον Δήμο τον διοικεί η ίδια νοοτροπία υστέρησης, μετριότητας, αναξιοπιστίας, χωρίς στρατηγική και προγραμματισμό, που πιστεύει ότι με ρουσφετάκια και χάρες, δωράκια και ακάλυπτες επιχορηγήσεις, θα κερδίζει τις εκλογές.
Ο υποψήφιος δήμαρχος ζήτησε τους πολίτες να επιλέξουν τους «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, γιατί «έχουν σχέδιο για πώς θα Αλλάξει η ζωή μας στην πόλη προς το καλύτερο,  χωρίς μεμψιμοιρία και κουνώντας το δάχτυλο στο κεντρικό κράτος, αλλά με διεκδίκηση, φαντασία, κοστολόγηση, δεσμεύσεις και χρονοδιαγράμματα. Με διαφάνεια και έλεγχο σε κάθε μας βήμα. Με ανοιχτές πόρτες και διαδικασίες για καθημερινή δημοκρατία και λογοδοσία».
«Γνωρίζουμε τι πρέπει να αλλάξει και πώς πρέπει να αλλάξει και είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε. Δεν μιλάμε γενικά και αόριστα. Μιλάμε συγκεκριμένα για την Αλλαγή που θέλουμε και μπορούμε μέσα σε 2 χρόνια να υλοποιήσουμε» είπε ο Γ. Μυλωνάκης και κατέληξε:
«Απέναντι στα ίδια και τα ίδια, εμείς επιλέγουμε να αλλάξουμε. Αλλάζουμε και επιλέγουμε  οι συμπολίτες μας να έχουν ρόλο και λόγο και όχι να εξακολουθήσουν να είναι αποκλεισμένοι από τις διαδικασίες λήψης αποφάσεων. Αλλάζουμε και επιλέγουμε η πόλη μας να ανταποκριθεί με επιτυχία στην πρόκληση του καινούριου και όχι να συνεχίσει να βιώνει τη μιζέρια του παλιού. Αλλάζουμε και λέμε όχι σε άλλα 4 χρόνια σαν τα προηγούμενα 8. Αλλάζουμε και ανοίγουμε τον δρόμο για να αναπνεύσει επιτέλους η Αγία Παρασκευή και να γίνει μια πόλη σύγχρονη, ανοιχτή, ανθρώπινη, ασφαλής για όλους».

Share.

Comments are closed.