«Μου το έφαγαν το παιδί μου οι αλήτες»: Σπαραγμός της μάνας του άταφου Κωνσταντίνου Κατσίφα στην επιμνημόσυνη δέηση

0

Ενώ η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα δεν έχει παραδοθεί ακόμη στην οικογένεια προκειμένου να τελεστεί η κηδεία του 35χρονου, ο οποίος έχασε τη ζωή του από πυρά της αλβανικής αστυνομίας την 28η Οκτωβρίου, σήμερα στο χωριό Βουλιαράτες της Αλβανίας, οι γονείς του και τα αδέλφια του τέλεσαν σήμερα επιμνημόσυνη δέηση.
Μετά το μνημόσυνο, η μητέρα του 35χρονου, Βασιλική Κατσίφα ξέσπασε φωνάζοντας: «Ο Κωνσταντίνος μου θα μείνει ήρωας. Και θα γίνω μια μάνα σκληρή. θα κάνω την καρδιά μου πέτρα, παιδιά μου. Για τον λεβέντη μου για το παλικάρι μου που μου το έφαγαν. Μου το ‘φαγαν οι αλήτες οι Αλβανοί. Θέλω να προστατεύσετε να δικαιωθεί το παιδί μου.. Ο Κωνσταντίνος μου, ο λεβέντης… Γιατί να μου το φάνε το παιδί μου; Το παιδί μου είχε την Ελλάδα μέσα του, τη μάνα την Ελλάδα, τη Βόρειο Ήπειρο. Θα γίνω μάνα με πέτρινη καρδιά.»
Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, μετά τον πατέρα του 35χρονου κλήθηκε να καταθέσει και η πρώην σύζυγος του Κωνσταντίνου Κατσίφα, η οποία όμως απάντησε γραπτώς ότι ήταν σε διάσταση τα τελευταία χρόνια και δεν έχει να δώσει κάποια πληροφορία, όπως και ότι επέστρεψε στην Ελλάδα επειδή δεν έγινε η κηδεία.

Δείτε το βίντεο του Epirus TV NEWS με το μνημόσυνο του άταφου Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Share.

Comments are closed.