Νέο στοιχείο-σοκ: Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας το 2009 είχε συλληφθεί για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών!

0

Νέα δεδομένα προκύπτουν για το παρελθόν του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα, που έπεσε νεκρός από πυρά των αλβανικών ειδικών δυνάμεων την Κυριακή στην περιοχή Βουλιαράτες Αλβανίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ, ο 35χρονος ομογενής είχε συλληφθεί το 2008 για κατοχή και διακίνηση άνω του μισού κιλού χασίς, στο Χαλάνδρι.
Υπενθυμίζεται εξάλλου ότι νωρίτερα, αρμόδιες πηγές της ΕΛ.ΑΣ. διέψευδαν ότι η ένοπλη συμπλοκή του Κατσίφα με τους Αλβανούς αστυνομικούς είχε σχέση με την ύψωση της ελληνικής σημαίας.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. δεν υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία, ούτε μαρτυρίες, που να συνδέουν την ένοπλη συμπλοκή στην Αλβανία, κατά την οποία έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των Αλβανών αστυνομικών ο 35χρονος Βορειοηπειρώτης Κωνσταντίνος Κατσίφας, με την ύψωση της ελληνικής σημαίας.
Όπως έγινε γνωστό από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ, ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Κατσίφας συμμετείχε στον σημαιοστολισμό στους Βουλιαράτες, όπου αναρτήθηκαν δεκάδες σημαίες, ενόψει της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, χωρίς να ανακύψει κάποιο θέμα.

Share.

Comments are closed.