Categories: Πολιτική

Στήριξη του ΚΙΝΑΛ στον νυν Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την Περιφέρεια Κρήτης

Την εκ νέου στήριξη του νυν περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη, αποφάσισε χθες το Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης του Κινήματος Αλλαγής.
Στην συνεδρίασή του που έγινε στο Ηράκλειο (Ξενοδοχείο IBIS STYLE CENTER) , το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης, σύμφωνα με το κανονισμό λειτουργίας και την υπ. αριθ. 5 εγκύκλιο του Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής, προχώρησε στην αξιολόγηση του στελέχους του Κινήματος Αλλαγής και εν ενεργεία Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου.
Τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου ομοφώνως έκαναν δεκτή την εισήγηση του Περιφερειακού Γραφείου Κρήτης και ειδικότερα αποφάσισαν :
«αποφασίζουμε ομοφώνως την εκ νέου στήριξη του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, ως επικεφαλή της παράταξης που θα διεκδικήσει μια ακόμα θητεία την Περιφέρεια Κρήτης.
Ο αναγνωρισμένος θετικός απολογισμός του έργου της Περιφέρειας Κρήτης, ακόμα και από αυτούς που δεν στήριξαν τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη , η ευρεία απήχηση και αποδοχή του Περιφερειάρχη, η αδιαμφισβήτητη ενότητα της παράταξης «Κρήτη Πρώτη Δύναμη» και προπάντων ο συγκρητισμός που πέτυχε, αποτελούν τα πιο ισχυρά εχέγγυα για την επιβεβαίωση της στήριξης του Κινήματος Αλλαγής στο Σταύρο Αρναουτάκη.
Είμαστε σίγουροι ότι θα διαμορφωθεί ένα οραματικό αναπτυξιακό πρόγραμμα που θα οδηγήσει την Κρήτη σε ένα νέο δρόμο , οικονομικής και Κοινωνικής Ανάπτυξης , από τον συνδυασμό του που θα ηγηθεί να το υλοποιήσει.
Έχουμε επιπρόσθετα την απόλυτη βεβαιότητα ότι η κοινωνία της Κρήτης θα στηρίξει για ακόμα μια θητεία εκείνους,  που δουλεύουν για όλους, αυτούς που υπηρετούν την Κρήτη από το ένα άκρο στο άλλο, αυτούς που με διαφάνεια, λογοδοσία και εντιμότητα υπηρετούν το θεσμό της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης

Βασίλης Φουρτούνης

Recent Posts

Εξαρθρώθηκε συμμορία ανηλίκων και νεαρών που διακινούσε ναρκωτικά σε Ψυχικό, Παπάγου και Χαλάνδρι

Αστυνομική επιχείρηση για την εξάρθρωση συμμορίας, που αποτελούνταν κυρίως από ανήλικα μέλη, και φέρεται να πραγματοποιούσε…

3 ώρες ago

Νίκος Χαλαζιάς:  Μεσολογγίτικα πετράδια

Δύσκολα μπορεί να συναντήσει κανείς στην παγκόσμια ιστορία γεγονός παρόμοιο με την Έξοδο του Μεσολογγίου. Πολλά είναι…

4 ώρες ago

Πένθος στην αθλητική δημοσιογραφία – Πέθανε ο αθλητικογράφος Στράτος Σεφτελής

"Έφυγε" από τη ζωή, σε ηλικία 68 ετών, ο αθλητικός δημοσιογράφος Στράτος Σεφτελής. Είχε γεννηθεί την 1η…

6 ώρες ago

ΠΟΜΙΔΑ: Ενημέρωση υποψήφιων Ευρωβουλευτών & Σεμινάριο για φορολογικές δηλώσεις και πυροπροστασία ακινήτων

Tην Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024, από τις 5 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων των…

7 ώρες ago

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα στην Πάτρα, που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολείο – 4 μαθητές μεταξύ των 19 συλληφθέντων

Εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολικό συγκρότημα της Πάτρας, εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Δίωξης…

1 ημέρα ago

Συνελήφθη 54χρονος στο Χαλάνδρι για διακίνηση κοκαΐνης που την έκρυβε στην μοτοσικλέτα του

Συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες Παρασκευή 26/04/2024,  στην περιοχή του Χαλανδρίου, από την ΕΛ.ΑΣ., 54χρονος ημεδαπός…

1 ημέρα ago