Στήριξη του ΚΙΝΑΛ στον νυν Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την Περιφέρεια Κρήτης

0

Την εκ νέου στήριξη του νυν περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη, αποφάσισε χθες το Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης του Κινήματος Αλλαγής.
Στην συνεδρίασή του που έγινε στο Ηράκλειο (Ξενοδοχείο IBIS STYLE CENTER) , το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης, σύμφωνα με το κανονισμό λειτουργίας και την υπ. αριθ. 5 εγκύκλιο του Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής, προχώρησε στην αξιολόγηση του στελέχους του Κινήματος Αλλαγής και εν ενεργεία Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου.
Τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου ομοφώνως έκαναν δεκτή την εισήγηση του Περιφερειακού Γραφείου Κρήτης και ειδικότερα αποφάσισαν :
«αποφασίζουμε ομοφώνως την εκ νέου στήριξη του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, ως επικεφαλή της παράταξης που θα διεκδικήσει μια ακόμα θητεία την Περιφέρεια Κρήτης.
Ο αναγνωρισμένος θετικός απολογισμός του έργου της Περιφέρειας Κρήτης, ακόμα και από αυτούς που δεν στήριξαν τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη , η ευρεία απήχηση και αποδοχή του Περιφερειάρχη, η αδιαμφισβήτητη ενότητα της παράταξης «Κρήτη Πρώτη Δύναμη» και προπάντων ο συγκρητισμός που πέτυχε, αποτελούν τα πιο ισχυρά εχέγγυα για την επιβεβαίωση της στήριξης του Κινήματος Αλλαγής στο Σταύρο Αρναουτάκη.
Είμαστε σίγουροι ότι θα διαμορφωθεί ένα οραματικό αναπτυξιακό πρόγραμμα που θα οδηγήσει την Κρήτη σε ένα νέο δρόμο , οικονομικής και Κοινωνικής Ανάπτυξης , από τον συνδυασμό του που θα ηγηθεί να το υλοποιήσει.
Έχουμε επιπρόσθετα την απόλυτη βεβαιότητα ότι η κοινωνία της Κρήτης θα στηρίξει για ακόμα μια θητεία εκείνους,  που δουλεύουν για όλους, αυτούς που υπηρετούν την Κρήτη από το ένα άκρο στο άλλο, αυτούς που με διαφάνεια, λογοδοσία και εντιμότητα υπηρετούν το θεσμό της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης

Share.

Comments are closed.