Ο Σαλί Μπερίσα κατηγορεί τον Έντι Ράμα για προδοσία υπέρ της Ελλάδας!

0

Ο πρώην πρωθυπουργός  της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα, μέσα από την ιστοσελίδα Ora News, εξαπολύει ολομέτωπη επίθεση κατά του νύν πρωθυπουργού της Αλβανίας Έντι Ράμα, τον οποίο ούτε λίγο, ούτε πολύ κατηγορεί για προδοσία υπέρ της Ελλάδας!
Γράφει αναλυτικά Σαλί Μπερίσα στο άρθρο του
«Φίλοι! Σήμερα στο Λονδίνο, ο Γεώργιος Ζωγράφος ο Β΄, ο Εντβίν Κριστάκ Ράμα, σε μια πράξη εσχάτης εθνικής προδοσίας, μαζί με τον Τσίπρα, αποφασίζει:

  • Το νέο, δεύτερο διαμελισμό μετά το 1913, των αλβανικών εδαφών. Ο διαμελισμός θα στηρίζεται σε Συμφωνία που καταρτίστηκε από το Άλφα μέχρι το Ωμέγα, στην Αθήνα.
  • Η Ελλάδα παίρνει  της Αλβανίας 1.200 τετ χλμ θαλάσσιου χώρου και
  • Τρισεκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου και κυβικά μέτρα φυσικού αερίου, δηλαδή τις μεγαλύτερες πετρελαιοφόρες ζώνες  και αποθέματα αερίου στη Μεσόγειο. Σύμφωνα με τη Συμφωνία αυτή, με μια ληστρική και σε βάρος της Αλβανίας πράξη,  η Ελλάδα επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα από 6 σε 12 μίλια, τη στιγμή που με τους δύο άλλους γείτονες, η Ελλάδα έχει υπογράψει  για μόνο 6 μίλια.

Εκτός αυτού, ο Γεώργιος Ζωγράφος ο Β΄ σήμερα στο Λονδίνο, προδίδει, προσβάλλει και παραδίδει την αξιοπρέπεια του αλβανικού έθνους, αποφασίζει να σβήσει από προσώπου γης τους όρους «τσάμης» και «τσαμουριά» και ως ένας από τους πιο άγριους εχθρούς στην εθνική ιστορία των Αλβανών, ποδοπατά την ιστορία, τις θυσίες, της γενοκτονίας των τσάμηδων και της «μαρτυρικής τσαμουριάς».
Φίλοι, η μαύρη αυτή ημέρα καλεί τους Αλβανούς να βάλουν το συντομότερο δυνατό στη θέση του το Γεώργιο Ζωγράφο τον Β΄ και να τον ρίξουν στο κάλαθο των αχρήστων και προδοτών του αλβανικού έθνους

  • Διαβάστε το άρθρο του Σαλί Μπερίσα στην ιστοσελίαδα Ora News με τίτλο «Berisha: Ditë e zezë për kombin, Shqipëria i dorëzon 1200 km det Greqisë!», στα αλβανικά, πατώντας ΕΔΩ
Share.

Comments are closed.