Παραιτήθηκαν οι εμπλεκόμενοι δημοτικοί σύμβουλοι και τοπικά στελέχη της ΝΔ

0

Την παραίτησή τους από τις θέσεις ευθύνης τους και ταυτόχρονα την παράδοση της έδρας τους στο Δημοτικό Συμβούλιο ανακοίνωσαν οι δύο Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Μεσολογγίου και τοπικά στελέχη της ΝΔ, μέσω των δικηγόρων τους, στον Δήμαρχο Μεσολογγίου, Νίκο Καραπάνο, που πρόσκειται στη ΝΔ, για την εμπλοκή τους στην υπόθεση παράνομων Ελληνοποιήσεων.
Έτσι, άμεσα όπως άλλωστε προβλέπεται και μετά την ορκωμοσία των επιλαχόντων δημοτικών συμβούλων που είναι οι κ.κ. Αντώνης Μπαρμπετάκης και Γεράσιμος Τρούπος αναμένεται να συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο Μεσολογγίου, ώστε να εκλέξει τους αντικαταστάτες των παραιτηθέντων.
Η ανακοίνωση έγινε γνωστή σε έκτακτη συνεδρίαση δημοτικών και τοπικών συμβούλων της συμπολίτευσης που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (29/6).

Η σχετική δήλωση του κ. Καραπάνου:
«Κατόπιν επικοινωνίας μου με τους πληρεξούσιους δικηγόρους γνωστοποιείται ότι οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι που φέρονται ως εμπλεκόμενοι σε ποινική υπόθεση, παραιτούνται από τις θέσεις ευθύνης τους και ταυτόχρονα παραδίδουν τις έδρες τους στο Δημοτικό Συμβούλιο. Οι παραιτήσεις έγιναν δεκτές».
Οι συμμετέχοντες στην έκτακτη σύσκεψη εξουσιοδότησαν ομόφωνα τον Δήμαρχο της πόλης να προβεί άμεσα στις διαδικασίες αντικατάστασής τους, «προκειμένου να συνεχισθεί απερίσπαστα το έργο της δημοτικής αρχής», όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε κατά τη σύσκεψη.
Περισσότερα για το γεγονός αυτό ΕΔΩ κι ΕΔΩ

 

Share.

Comments are closed.