Με παρέμβαση της Ανοιχτής Συνέλευσης, ματαιώθηκε συγκέντρωση του Κυριάκου Βελόπουλου στην Αγία Παρασκευή

0

Στις 6:30 σήμερα το απόγευμα στο δημαρχείο Αγίας Παρασκευής είχε προγραμματιστεί συγκέντρωση του πολιτικού κινήματος «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ» του Κυριάκου Βελόπουλου.
Πριν από αυτή τη συγκέντρωση στον ίδιο χώρο συνεδρίασε το ΔΣ του Π Α Ο Δ Α Π και οποία συνεδρίαση τελείωσε στις 5:30 περίπου. Στη συνέχεια το χώρο αυτό θα το έπαιρναν οι οπαδοί και οι φίλοι του κινήματος «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ» για να κάνουν την εκδήλωσή τους.
Λίγο πριν αποχωρήσουν όμως τα μέλη του Π Α Ο Δ Α Π άρχισαν να καταφτάνουν στο χώρο τα μέλη της «Ανοιχτής Συνέλευσης Αγίας Παρασκευής» με πανό και συνθήματα με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση και να κλειδωθούν από μέσα οι πόρτες του δημαρχείου, ώστε να αποφευχθεί κατάληψη ή και κάποια πιθανή συμπλοκή. Έτσι «Έγκλειστοι» παρέμεινε τα μέλη του Π Α Ο Δ Α Π καθώς και μέλη του κινήματος «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ» για κάμποση ώρα, μέχρις ότου ειδοποιηθεί η ΕΛΑΣ ώστε να διαφυλάξει την τάξη.
Μετά λοιπόν την παρέμβαση ισχυρής δύναμης της ΕΛΑΣ άνοιξε την πόρτα και βγήκαν έξω οι «Έγκλειστοι».
Αξιοπρόσεχτο είναι το γεγονός ότι για τη συγκέντρωση αυτή από χθες είχε εκδώσει  ανακοίνωση η «Ανοιχτή Συνέλευσης Αγίας Παρασκευής» την οποία την καταδίκαζε και προειδοποιούσε ότι θα την εμποδίσει, αλλά δυστυχώς δεν λήφθηκε κανένα μέτρο για την προστασία της και γι’ αυτό κάποιοι ευθύνονται!

Διαβάστε την αναρτήσει της «Ανοιχτής Συνέλευσης Αγίας Παρασκευής» στο anoixtisyneleysiagparaskevis.blogspot.com
«Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018
Ανεπιθύμητοι οι φασίστες στις γειτονιές μας – Με αφορμή την επίσκεψη Βελόπουλου
Την Τετάρτη 20/6 στις 18:30 διοργανώνει εκδήλωση στο δημαρχείο Αγ. Παρασκευής ο ακροδεξιός Κυριάκος Βελόπουλος που έχει ήδη εμφανιστεί σε άλλα μέρη της Αθήνας φτύνοντας την ρατσιστική και μισαλλόδοξη ρητορεία του. Για εμάς αυτή η ακροδεξιά ρητορική δεν έχει θέση στη γειτονιά μας και δεν πρέπει να βρίσκει βήμα σε δημοτικούς χώρους. Ο αντισημιτισμός, η ομοφοβία, ο εθνικισμός, η τηλεοπτική υποκουλτούρα μαζί με τις οικονομικές πολιτικές που καταστρέφουν τις ζωές μας, βρίσκουν στον Βελόπουλο και το κόμμα του έναν ακόμα εκφραστή που καμία θέση δεν έχει ούτε στις γειτονιές μας, ούτε στις ζωές μας. Πόσο μάλλον όταν στις τάξεις του φιλοξενεί και πρώην μέλη της ΧΑ. 
Στην Αγ. Παρασκευή δεν αγοράζουμε από την εθνικιστική και πολεμόχαρη πραμάτεια τους, είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ!
»

Ενημέρωση για την αναβολή της συγκέντρωσης
Με ανάρτησή της η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ» του Κυριάκου Βελόπουλου στο facebook ενημερώνει τους οπαδούς του για την αναβολή: «Θέλουμε να ενημερώσουμε τους φίλους της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ πως η ομιλία του Κ.Βελόπουλου στην Αγ. Παρασκευή δεν θα πραγματοποιηθεί…»

Share.

Comments are closed.