Νοσοκομείο Λαμίας: Δεν υπάρχουν γιατροί για εφημερίες και κινδυνεύουν ζωές

0

Στο νοσοκομείο Λαμίας οι γιατροί αντιμετωπίζονται σαν σκλάβοι, κατήγγειλε ο πρόεδρος των γιατρών του νοσοκομείου και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ,  Βασίλης Κυριακάκης.
Το νοσοκομείο έμεινε ξανά χωρίς αναισθησιολόγο, καθώς η μοναδική που είχε απομείνει στο πόστο νοσηλεύτηκε με τάσεις λιποθυμίας έπειτα από 4 συνεχείς ημέρες εφημερίας, είπε ο κ. Κυριάκης μιλώντας στο STAR Κεντρικής Ελλάδας. Μάλιστα, για να καλυφθεί το κενό, κλήθηκε εκτάκτως αναισθησιολόγος από τα Τρίκαλα.
«Για 4-5 ημέρες τον μήνα δεν υπάρχει γιατρός να εφημερεύσει. Στα επείγοντα είναι 4 γιατροί, που δεν φτάνουν για όλο τον μήνα. Η διοίκηση μας αντιμετωπίζει σαν σκλάβους. Παθολόγος πήρε εντολή να εφημερεύσει τόσο στην παθολογική κλινική- με 40 ασθενείς- όσο και σε επείγοντα», κατήγγειλε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος, προειδοποιώντας ότι κινδυνεύουν ζωές από τις τραγικές ελλείψεις στο νοσοκομείο Λαμίας.
Τ’ ακούει ο κ. Πολάκης; Θα απαντήσει σε αυτά που καταγγέλλει ο πρόεδρος ή θα αρχίσει και πάλι το τροπάριο, ότι αυτά εκπορεύονται από τον Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, που είχε χαρακτηρίσει «Παράσιτο παθογόνο για το σύστημα υγείας»

Share.

Comments are closed.