Κοινωνικό μέρισμα: Πλην των Ελλήνων το πήραν 172 άλλες υπηκοότητες!!!

0

Εντυπωσιακά στοιχεία προκύπτουν για τους δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος, η προθεσμία για την υποβολή της σχετικής αίτησης λήγει σε λίγες ώρες. Και όταν λέμε εντυπωσιακά, εννοούμε εντυπωσιακά!!
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha (μη μας πείτε ότι είναι συστημικές, γιατί διαθέτει επίσημα στοιχεία), δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος, οι οποίοι το έχουν λάβει, μέχρι στιγμής, είναι πολίτες 172 διαφορετικών υπηκοοτήτων. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται Ινδοί, Αιγύπτιοι, Φιλιππινέζοι, Αλβανοί, Βούλγαροι αλλά και υπήκοοι εύρωστων οικονομιών.
Πρόκειται για υπηκόους από τη Γερμανία, την Ολλανδία, τη Γαλλία και τη Βρετανία. Φυσικά σε αυτό το πακέτο δεν περιλαμβάνονται οι Ρομά, οι οποίοι θεωρούνται Έλληνες πολίτες.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού το κοινωνικό μέρισμα πήραν

  • 9.700 από Ινδία, Μπανγκλαντές, Σρι Λάνκα, Αίγυπτο και Φιλιππίνες
  • 400 από την Κίνα, που εργάζονται στην Ελλάδα.
  • 97.000 από τους δικαιούχους είναι από Αλβανία, Βουλγαρία και Ρουμανία.
  • 1.500 δικαιούχοι είναι από χώρες όπως Γερμανία, Ολλανδία, Γαλλία και Βρετανία.

Τελειώνοντας θα θέλαμε να μάθουμε πόσοι Έλληνες το πήραν αυτό το περίφημο κοινωνικό μέρισμα, γιατί για τους πάνω από 110.000 αλλοδαπούς το μάθαμε, το οποίο ως γνωστό προέρχεται από την υπερφορολόγηση των υπολοίπων Ελλήνων; Μη μας κωλύσετε την ρετσέτα του ρατσισμού, γιατί τότε δικαίως θα σας αποκαλέσουμε… λίαν επιεικώς ανόητους.

Δείτε το βίντεο του τηλεοπτικού σταθμού Alpha

Share.

Comments are closed.