Η έκρηξη του επαγγελματία φωτορεπόρτερ που, στην ΕΡΤ, δεν το άφησαν να κάνει τη δουλεία

0

Ως γνωστό σήμερα έγινε στην ΕΡΤ2 το προγραμματισμένο debate των εννέα υποψηφίων αρχηγών για το νέο φορέα της κεντροαριστεράς.
Πάντοτε ένα τέτοιο γεγονός το καλύπτουν οι επαγγελματίας φωτορεπόρτερ, ώστε να μπορούν όλα τα ΜΜΕ να πάρουν φωτογραφικό υλικό.
Για πρώτη φορά όμως δεν επετράπη στους φωτορεπόρτερ να κάνουν τη δουλειά τους και αυτό ήταν πουν προκάλεσε την δικαιολογημένη έκρηξη του «πατριάρχη» των φωτορεπόρτερ της Ευρωκίνησης, Χρήστου Μπόνη

Αντιγράφω από το προφίλ του στο facebook: 
«Ντροπή σας ξεφτίλες, ανεύθυνοι, υποκριτές . Έπρεπε να ήμασταν σε άλλες εποχές και θα τα λέγαμε .ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ . Νομίζετε ότι επειδή είστε στην ΕΡΤ μπορείτε να ξεφτιλίζετε και να υποβαθμίζετε όλους τους άλλους. Αλλά δεν φταίτε εσείς. Φταίνε αυτοί που σας δώσανε αυτά τα δικαιώματα.
Είστε πολύ μικροί ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ.
Όσο για σένα ξεφτιλισμένη που είπες ότι δεν γουστάρεις τους φωτογράφους όταν σε ξανασυναντήσω θα δεις πως θα με γουστάρεις !!!!!!!
Έννοια σου έχω ράμματα για την γούνα σου. Και για εσένα που μου κουνούσες το δάχτυλο επιτακτικά διατάζοντάς με να βγω έξω θα σου μάθω εγώ τρόπους δημοκρατικούς, παλιοφασίστρια
Και για να καταλάβετε τι έγινε και είμαι εκτός εαυτού
Οι βολεμένοι της ΕΡΤ μας κρατούσαν κάτω στο προθάλαμο (ενώ περιμέναμε 5 φωτογράφοι να μπούμε στο στούντιο για το debate) μέχρι τις 9 παρά ένα λεπτό, λέγοντάς μας μην φωνάζουμε θα έχουμε χρόνο. Ανεβήκαμε στο πάρα 1 και μόλις μπήκαμε στο στούντιο μας την πέσαμε να βγούμε έξω γιατί ήταν στον αέρα. Σκέψου ότι όλα τα κλικ που έκανα ήταν 5!
Μάλιστα μια τύπισσα με ακουστικά στα αυτιά μου ύψωσε το δάχτυλο της στην μούρη μου και μου είπε, όταν εγώ διαμαρτυρήθηκα ότι δεν προλάβαμε να κάνουμε τίποτε «βγες έξω σου λέω γρήγορα»!
Αν δεν είχα την προσοχή μου να τραβήξω έστω και στα κλεφτά ένα κλικ θα τις το είχα σπάσει το γ……….νο το δάχτυλο της Την αλήτισσα να μου λέει ότι δεν την ενδιαφέρει.
Όλα ήταν στημένα. Μας το είπαν μετά έξω. Δεν θελαν φωτογράφους ΘΕΛΑΝΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ για να στείλουν σαν Δ.Τ.
Πέντε επαγγελματίες 4 από πρακτορεία και ένας από το ΑΠΕ μείναμε χωρίς θέμα»
Και συνεχίζει ο Χρήστος Μπόνης:
«Ξέρεις τι είναι να είσαι από τις 7/30 εκεί και να περιμένεις τόση ώρα για μια διαδικασία 2 με 3 λεπτά περίπου και να σε κρατούν σε καραντίνα γιατί δεν θελαν φωτο από τους άλλους, αλλά από τον δικό τους.
ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ; Ότι μαζί με τους ομιλητές ανέβηκε ένα τσούρμο συνοδοί μαζί τους, που είχαν μπει στο στούντιο και τραβούσαν φωτο με το κινητό τους όλους όσοι ήταν στο πάνελ (Διπλανή φωτο), ενώ εμείς που ήμασταν για την συγκεκριμένη δουλειά και επαγγελματίες μείναμε στο προθάλαμο με τα τυροπιτάκια και τα κουλουράκια ΞΕΦΤΛΙΛΕΣ»

Κι εγώ αναρωτιέμαι αυτό θεωρούν δημοκρατία στην ΕΡΤ; Έτσι προστατεύουν τα εργασιακά δικαιώματα;
Λαλίστατε υπουργέ κ. Παππά έχεις να πεις κάτι γι’ αυτές τις συμπεριφορές; Κάποτε μιλούσες για δημοκρατία… τώρα;;
κ. Πρωθυπουργέ, Αλέξη Τσίπρα, αυτή είναι η δημοκρατία που μας είχες τάξει;
Το ΑΜΕ ΑΠΕ τι έχει να πει για τον αποκλεισμό του δικού του φωτορεπόρτερ;
Τέλος οι υποψήφιοι για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς που ήταν παρόντες τι λένε γι’  αυτές τις συμπεριφορές;

Αναμένουμε απαντήσεις…

Share.

Comments are closed.