Άλλος για… Τραμπ κίνησε κι άλλος για… Μακρόνησο πάει!!!

0

Στη σφαίρα του σουρεαλισμού εντάσσεται η πομπώδης επίσκεψη πολυμελούς κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στη Μακρόνησο, τόπο εξορίας και βασανισμού χιλιάδων κομμουνιστών
Η περιήγηση τιμής και μνήμης διοργανώθηκε από τις εφημερίδες «Αυγή» και «Εποχή» και το περιοδικό «Σπούτνικ», με τη στήριξη των ΑΣΚΙ, του Ρ/Σ «Στο Κόκκινο» και του «Left.gr».
Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν υπουργοί, βουλευτές και στελέχη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, οι αναπληρωτές υπουργοί Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης, Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός, πολλοί βουλευτές και ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κυβερνώντος κόμματος, Παναγιώτης Ρήγας αλλά και ο Νίκος Φίλης.
Φυσικά και μας έχει εκπλήξει αυτό το γεγονός, το οποίο συνέβη λίγο μετά τους «ύμνους» του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, κάτι που επικοινωνιακά βόλευε το ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κάνοντας «εκδρομή μνήμης» προσπάθης ε να προβάλει στο εσωτερικό του ακροατήριο μια «αριστερή» ταυτότητα.
 «Διδασκόμαστε, συνεχίζουμε μέχρι την τελική νίκη», έγραψε στα social media ο αναπληρωτής υπουργός Γιώργος Κατρούγκαλος, αφήνοντας με την απορία για το τι εννοεί κάθε καλόπιστο αναγνώστη. Βέβαια ο ίδιος δηλώνει σε συνεντεύξεις του «κομμουνιστής»…

Share.

Comments are closed.