Ποτάμι για Καμμένο: Ο νταραβεριτζής των off shore, μεσολαβητής των ισοβιτών συνεχίζει να παραληρεί

0

Μια σκληρή επίθεση με ιδιαίτερα έντονες εκφράσεις κατά του υπουργού Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου εξαπολύει σήμερα το Ποτάμι.

Συγκεκριμένα, το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη καλεί τους 144 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να  απαντήσουν στο «παραλήρημα του Καμμένου».
«Ο νταραβεριτζής των off shore, μεσολαβητής των ισοβιτών, συνεταίρος του κ. Τσίπρα συνεχίζει να παραληρεί και τολμάει μάλιστα να μιλάει περί διαπλοκής. Τον αφήνουμε στη φαιδρότητά του. Ζητάμε όμως από τους 144 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μια καθαρή απάντηση: Συμφωνούν με τις απόψεις του ακροδεξιού ψεκασμένου κ. Καμμένου για την ονομασία των Σκοπίων; Ως πότε θα σκύβουν το κεφάλι και ποιες άλλες θέσεις θα ξεπουλήσουν ακόμη για να μη τους θυμώσει ο υπουργός τους;» διερωτάται το Ποτάμι.

Επίσης αναφέρει πως «έχει τόσο θράσος ο κ. Καμμένος να μιλά για τον Παπαντωνίου όταν είναι γνωστό σε όλους ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης αποκάλυψε στη Βουλή τους λογαριασμούς του και όταν το Ποτάμι ψήφισε στη Βουλή να συνεχιστεί η έρευνα, τη στιγμή που οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ψήφισαν να σταματήσει. Το θράσος δεν έχει όρια».

Share.

Comments are closed.