Ο Σαββόπουλος επιβεβαιώνει τα όσα είχε πει ο Ζουγανέλης. «Κάποιοι δεν κατάλαβαν την πλάκα μας στο Καλλιμάρμαρο»

0

Πολλά ειπώθηκαν και πολλά γράφτηκαν για την περίφημη ρήξη Σαββόπουλου Ζουγανελη στο Καλλιμάρμαρο Ολυμπιακό στάδιο, στη Συναυλία του πρώτου για το «Όλοι μαζί μπορούμε». Πού είναι η αλήθεια και πού το ψέμα και η υπερβολή. Όλα αυτά ήρθα να αποκαταστήσει ο Νιόνιος με ανάρτησή του στο fb.

Μέσω αυτής της ανάρτησης έδωσε την πλήρη στήριξή του στον Ζουγανέλη και επιβεβαίωσε τα όσα είχε είπε . Χαρακτηριστικά έγραψε: «Κάποιοι δεν κατάλαβαν την πλάκα μας στο Καλλιμάρμαρο»

Ο Διονύσης Σαββόπουλος πήρε θέση για το σάλο που ξέσπασε στα κοινωνικά δίκτυα σχετικά με το «κόψιμιο» που έκανε στον Γιάννη Ζουγανέλη κατά τη διάρκεια της συναυλίας του την Τετάρτη 12 Ιουλίου στο Καλλιμάρμαρο -σταματώντας παράφραση τραγουδιού του με αντιμνημονιακά σχόλια – επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις δηλώσεις του Γιάννη Ζουγανέλη, ότι όλα ήταν προσχεδιασμένα και μελετημένα μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας. 

Μάλιστα ο Νιόνιος επέλεξε να αναρτήσει μια κοινή του φωτογραφία, βλέπε παραπάνω, με τον Γιάννη Ζουγανέλη όπου οι δυο τους φορούν κοστούμια και χαμογελούν με το εξής σχόλιο: «Να φορέσουμε κοστούμια με το Γιάννη για να δείξουμε πως είναι όταν είμαστε σοβαροί, γιατί πληροφορηθήκαμε ότι κάποιοι δεν κατάλαβαν την πλάκα μας στο Καλλιμάρμαρο».

Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Ζουγανέλης είχε πει: «Αποδέχτηκα την πρόταση του Διονύση Σαββόπουλου να συμμετάσχω στη συναυλία γιατί τη θεώρησα πολύ τιμητική. Κι εκείνος αποδέχτηκε τη δική μου να φτιάξω ένα κείμενο και να διασκευάσω το κομμάτι του “Τον χειμώνα ετούτο άμα τον πηδήσαμε” στο “Το χειμώνα ετούτο … μας ξαναπηδήξανε….” κάνοντας σάτιρα σ’ αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα με τις “εισαγόμενες” πολιτικές. Κι ήταν προσχεδιασμένο αφού ολοκληρώσω το κείμενο και το διασκευασμένο τραγούδι, να έρθει στη σκηνή και να πει: “Πω πω, μου το χάλασες το κομμάτι…” Ήταν προβαρισμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Δεν υπήρχε τίποτα που δεν είχε προετοιμαστεί»

Share.

Comments are closed.