«Απειλές» Θάνου: Κάποιοι ανησυχούν, γιατί ξέρουν ότι γνωρίζω…

0

«Απειλές» προς κάποιους που την κατακρίνουν για το διορισμό της ως προϊσταμένη στο νομικό γραφείο του πρωθυπουργού άφησε η Βασιλική Θάνου σε δηλώσεις της και παράλληλα δήλωσε με νόημα ότι «καταλαβαίνω γιατί κάποιοι ανησυχούν, αφού ξέρουν ότι γνωρίζω».

Μιλώντας στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», η πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου εξέφρασε τις απορίες της σχετικά με τις αντιδράσεις συγκεκριμένων προσώπων από την Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, αφού όπως ανέφερε και από αυτό το πόστο θα συνεχίσει να εργάζεται για την αποκάλυψη όλων των «ύποπτων διαδρομών».
«Νομίζω ότι είναι υποκριτικό αυτό που εκφράζεται από ορισμένους, οι οποίοι περιέργως πέρασαν στην επίθεση, ενώ φαίνεται να ξεχνούν ότι ο μετέπειτα υπουργός επί κυβέρνησης Παπαδήμου, αντιπρόεδρος του ΣτΕ, Γιώργος Σταυρόπουλος, 20 ημέρες μετά τη συνταξιοδότηση του και συγκεκριμένα στις 20 Ιουλίου διορίστηκε στην ίδια θέση επί πρωθυπουργίας του κυρίου Γεωργίου Παπανδρέου» σχολίασε η κ. Θάνου σχετικά με όσα ακούγονται για τον διορισμό της.

Share.

Comments are closed.