Ο Πέτρος Τατσόπουλος  σχολιάζει το διορισμό της Βασιλικής Θάνου στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα

0

Με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο και στυλ φαίνεται πως θέλησε να σχολιάσει, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Πέτρος Τσατσόπουλος τον πολυσυζητημένο διορισμό της Βασιλικής Θάνου στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα.

Σε φωτογραφίες που «αλίευσε» ο κ. Τατσόπουλος από το διαδίκτυο φαίνεται η απελθούσα πρόεδρος του Αρείου Πάγου, να παραβρίσκεται σε  βάφτιση, όπου κατά τον κ. Τατσόπουλο «φωτογραφίζονται» οι σχέσεις και οι φιλίες της κ. Θάνου με τα στελέχη της κυβέρνησης και της πολιτείας.

Το πλήρες κείμενο του κ. Τατσόπουλου
«Πλούσιο το φωτογραφικό ρεπορτάζ από το ετήσιο μνημόσυνο της Διάκρισης των Εξουσιών (να ζήσουμε, να την θυμόμαστε). Στις πρώτες δύο φωτογραφίες βλέπουμε την πρώην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου (συμπλήρωσε προ ημερών το συνταξιοδοτικό όριο ηλικίας) στα βαφτίσια της κόρης του διαχειριστή της διαβόητης ιστοσελίδας Olympia.gr (ειδικευμένης σε character assassination πολιτικών αντιπάλων) και διακεκριμένου συμβούλου του υπουργού Εθνικής Άμυνας, μαζί με δύο εξίσου διακεκριμένους ομοφοβικούς ακροδεξιούς βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου. Τα ίδια βαφτίσια τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας (τρίτη φωτογραφία). Στην τελευταία φωτογραφία βλέπουμε πάλι την πρώην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου να αναλαμβάνει σήμερα καθήκοντα ως επικεφαλής της Νομικής Υπηρεσίας του Πρωθυπουργού. Προφανώς τα γεγονότα είναι παντελώς άσχετα μεταξύ τους και κάθε συσχετισμός οφείλεται αποκλειστικά στην αχαλίνωτη φαντασία μας. Ευτυχείτε.»

Share.

Comments are closed.