Δήμος Χαλανδρίου: Πάρτι για τις Νύχτες Αλληλεγγύης

0

Με ένα μεγάλο πάρτυ την Κυριακή 2 Ιουλίου, ο Δήμος Χαλανδρίου καλεί όλους μας να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε σε soul, funk και latin ρυθμούς για να γιορτάσουμε την έναρξη του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2017 – Νύχτες Αλληλεγγύης, που φιλοξενεί την πρώτη του παράσταση, από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Νέων (ΦΙΛ.Ο.Ν.), μια μέρα νωρίτερα (Σάββατο 1 Ιουλίου).
Μουσικοί «στυλοβάτες» του πάρτι τα σχήματα DA BAND και LOS DEL SUR που θα δώσουν τον τόνο της μεγάλης γιορτής για την πόλη. Παράλληλα με το χορό και τη μουσική, θα έχουμε την ευκαιρία να θυμηθούμε τις μεγαλύτερες στιγμές του περσινού φεστιβάλ μέσα από την προβολή φωτογραφιών σε μεγάλη οθόνη.
Ο Δήμος Χαλανδρίου με το πάρτι αυτό, καλωσορίζει τους πολίτες στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2017 καλώντας τους να γίνουν και φέτος, όπως και πέρυσι, όχι απλοί θεατές αλλά ενεργοί συμμέτοχοι στις Νύχτες Αλληλεγγύης της πόλης μας.
Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ. – Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς – Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο – Είσοδος ελεύθερη 
Αντί εισιτηρίου προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Share.

Comments are closed.