Κυκλοφόρησε η εγκύκλιος για αποσπάσεις εκπαιδευτικών σε φορείς

0

Προχθές Τρίτη 30 Μαΐου 2017 σε άρθρο μα με τίτλο «Εξαιρούνται οι εκπαιδευτικοί από το κώλυμα απόσπασης σε φορείς, Νομικά Πρόσωπα και Ανεξάρτητες Αρχές» γράφαμε μεταξύ των άλλων: «οι αποσπάσεις των εκπαιδευτικών σε υπηρεσίες και φορείς που αναφέρονται παραπάνω (πχ Πανεπιστήμια, ΤΕΙ, Βιβλιοθήκες, Μητροπόλεις, ΓΑΚ, Αθλητικές Ομοσπονδίες, Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, Περιφερειακές Διευθύνσεις, Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας, ΕΟΠΠΕΠ, Ακαδημία Αθηνών, ΙΕΠ, ΙΝΕΔΙΒΙΜ κλπ) θα γίνονται με απλή εγκύκλιο-πρόσκληση του Υπουργείου Παιδείας, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.
Σύμφωνα με τα παραπάνω αναμένεται σύντομα να εκδοθεί εγκύκλιος με την οποία θα καλούνται οι εκπαιδευτικοί να υποβάλλουν αιτήσεις απόσπασης σε φορείς.
».

Σήμερα λοιπόν κυκλοφόρησε η αναμενόμενη εγκύκλιος με την οποία καλούνται οι εκπαιδευτικοί  Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να υποβάλουν αίτηση  απόσπασης σε φ ο ρ ε ί ς αρμοδιότητας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για το σχολικό έτος 2017-2018.

Υποβολή αιτήσεων από 01-06-2017 μέχρι και 07-06-2017 και ώρα 14:00.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι εκπαιδευτικοί υπέβαλαν αίτηση απόσπασης για υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 75305/Ε1/08.05.2017 εγκύκλιο (σε υπηρεσίες του ΥΠΠΕΘ), έχουν τη δυνατότητα να απενεργοποιήσουν την αίτηση αυτή στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Προσωπικού Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης (ΟΠΣΥΔ), προκειμένου να υποβάλουν νέα αίτηση απόσπασης για τους φορείς της παρούσας εγκυκλίου.

Άλλη μια οπισθοδρόμηση του Υπουργείου Παιδείας.

Πατήστε εδώ για να ανοίξετε την εγκύκλιο

Share.

Comments are closed.