Αυτό είναι ολόκληρο το νομοσχέδιο για την επιλογή Διευθυντών σχολείων

0

Κατατέθηκε την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017, από τον υπουργό Παιδείας Κ. Γαβρόγλου, για ψήφιση, στη Βουλή των Ελλήνων το Σχέδιο Νόμου για την επιλογή Διευθυντών Σχολείων, με τη μορφή του “ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ”.

Η συζήτηση και η ψήφιση του Σχεδίου Νόμου θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα σε μία συνεδρίαση, με ανώτατο χρονικό όριο δέκα ωρών.

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρο το σχέδιο νόμου με την προειδοποίηση ότι το φωτοτυπημένο σ/ν ή π/ν δεν αποτελούν το τελικό κείμενο διότι εκκρεμούν διορθώσεις.

Δείτε το Σχέδιο Νόμου για την επιλογή των διευθυντών Σχολικών Μονάδων με τίτλο «Μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου σε θέματα εκπαίδευσης»

Δείτε την αιτιολογική Έκθεση του Σχεδίου Νόμου για την επιλογή των διευθυντών Σχολικών Μονάδων με τίτλο «ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: Μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου σε θέματα εκπαίδευσης»

Δείτε την Έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους στο Σχέδιο Νόμου για την επιλογή των διευθυντών Σχολικών Μονάδων με τίτλο «Μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου σε θέματα εκπαίδευσης»

Share.

Comments are closed.