Μάκης Γιομπαζολιάς: Πολιτικό γεγονός η συνδιάσκεψη της Ε.Δ.Ε.Μ.

0

Κεντρώοι προοδευτικοί μεταρρυθμιστές. Νέοι άνθρωποι, επιστήμονες, ελεύθεροι επαγγελματίες, στελέχη επιχειρήσεων και νεολαίοι. Χωρίς τζάκια και πολιτική παράδοση όταν στα τέλη του 2014 έφτιαξαν τον πολιτικό τους φορέα.

Εδώ και λίγους μήνες, είναι η πέμπτη συνιστώσα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Η Ένωση Δημοκρατικής Εθνικής Μεταρρύθμισης ( Ε.Δ.Ε.Μ.). Τους ξέρατε..?

Κι όμως, αθόρυβα και συστηματικά, βγαίνουν στο πολιτικό ξέφωτο. Και καταφέρνουν να κάνουν πολιτικό γεγονός την αυριανή Συνδιάσκεψη τους (στο ξενοδοχείο Olympic Royal 11 π.μ. – 3 μ.μ.), αφού εκεί θα βρεθούν όχι μόνο προσωπικότητες της Συμπαράταξης αλλά και εκπρόσωποι όλων σχεδόν των πολιτικών κομμάτων.

Πρώτη εμφάνιση του προέδρου του ΚΙΔΗΣΟ Γιώργου Παπανδρέου σε εκδήλωση άλλου κόμματος. Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της ΔΗ.ΣΥ. Φώφη Γεννηματά, που θα βρίσκεται εκτός Αθηνών, έστειλε μαγνητοσκοπημένο χαιρετισμό της και αντιπροσωπεία του κόμματος με τους Χρ. Πρωτόπαππα και Β. Κεγκέρογλου. Εκεί θα είναι και ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος

Αλλά και η Λ. Καφαντάρη από τον Σύριζα, η Σοφία Βούλτεψη από την Νέα Δημοκρατία, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης και ο γενικός γραμματέας του Ποταμιού Γιώργος Γκάρης, οι πρώην υπουργοί Παντ. Οικονόμου ( Εκκίνηση – Έλληνες Δημοκράτες ), Γιαν. Μαγκριώτης ( Νέα Σοσιαλδημοκρατία ), ο Δημ. Οικονόμου από τον Όμιλο “Ακτίδα”, καθώς και εκπρόσωποι επιστημονικών, συνδικαλιστικών και παραγωγικών φορέων.

Κεντρικός ομιλητής ο πρόεδρος της Ε.Δ.Ε.Μ. δικηγόρος Απόστολος Πόντας.

Για δες η Ε.Δ.Ε.Μ. ξαφνικά..!!

Προηγούμενα άρθρα

  1. Μάκης Γιομπαζολιάς: Περί παιδείας
  2. Μάκης Γιομπαζολιάς*: Να ψοφήσουν λοιπόν τα δημοσιογραφικά «λαμόγια των βοθροκάναλων»..?
  3. Μάκης Γιομπαζολιάς: Για καλές ανατροπές στην Αγροτιά
  4. Μάκης Γιομπαζολιάς: Τα κρίσιμα ευρήματα της MRB
  5. Μάκης Γιομπαζολιάς: Οι τρείς στρατηγικές του ΣΥΡΙΖΑ
  6. Μάκης Γιομπαζολιάς: Οι «τρεις» και η ενότητα της κεντροαριστεράς
  7. Μάκης Γιομπαζολιάς: Το σημαντικό βήμα για την ενότητα της γνήσιας Κεντροαριστεράς έγινε
  8. Μάκης Γιομπαζολιάς: Η ελληνική μας πραγματικότητα
  9. Μάκης Γιομπαζολιάς: Περί Κεντροαριστεράς
  10. Μάκης Γιομπαζολιάς: Το ΔΝΤ, οι «διαρροές» και οι μεταρρυθμίσεις
  11. Μάκης Γιομπαζολιάς: απαντήστε λοιπόν..!

 

Share.

Comments are closed.