Γιάννης Αντετοκούνμπο: Προτιμώ ένα μετάλλιο με την Ελλάδα παρά έναν τίτλο στο NBA

0

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται μπροστά στην μεγαλύτερη μέχρι σήμερα πρόκληση της καριέρας του, την συμμετοχή στο 66ο All Star Game του NBA. Ωστόσο για τον ίδιο ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση είναι η Εθνική Ομάδα και μπροστά στην σύγκριση ενός τίτλου με τους Μιλγουόκι Μπακς στο NBA, μιας προσωπικής διάκρισης MVP στο All Star Game ή ενός μεταλλίου με την Ελλάδα, η απάντηση είναι αποστομωτική.

«Θα επέλεγα μετάλλιο με την Εθνική, γιατί αυτό θα ήταν κάτι που θα έμενε σε όλη την Ελλάδα», ήταν τα λόγια του «Greek Freak» όπως μεταδίδει Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, για να συνεχίσει επισημαίνοντας ότι στην Αμερική και στο All Star Game βρίσκεται «όχι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά όλη η Ελλάδα. Όσο αντέχω, θα κάνω τα πάντα για την χώρα μου, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού».

Ο Αντετοκούνμπο θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο του επονομαζόμενου «All Star Weekend» ο πρώτος Έλληνας που θα αγωνιστεί στο All Star Game του κορυφαίου επαγγελματικού πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Μάλιστα, έχει επιλεγεί από τον κόσμο που ψήφισε στην διαδικασία, που έγινε μέσω ίντερνετ και ολοκληρώθηκε πριν ένα μήνα, να ξεκινήσει στην βασική πεντάδα της ομάδας της Ανατολής.

Share.

Comments are closed.