Εορταστικές εκδηλώσεις Συλλόγους Μεσολογγιτών Αττικής «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΥΜΕΩΝ»

0

Πληροφορούμε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου Μεσολογγιτών Αττικής «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΥΜΕΩΝ», καθώς και όλους τους συμπολίτες τους που ζουν στην Αθήνα, ότι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, με την ευκαιρία της εορτής του προστάτη του Συλλόγου «Αγίου Συμεώνος», θα τελεσθεί Εσπερινός μετά Θείας Λειτουργίας και Αρτοκλασίας, ως εξής:

  1. Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 18.30΄:

Ημέρα της εορτής της Υπαπαντής του Σωτήρος, θα τελεσθεί Εσπερινός με Αρτοκλασία, στον Ι.Ν. Παναγίας της Χρυσοσπηλιώτισσας  (οδός Αιόλου και Ευριπίδου) όπου μετά το πέρας της λειτουργίας, θα μεταβούμε στο κέντρο «ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗΣ» στο Μοναστηράκι, για την καθιερωμένη πλέον συνάντηση των μελών μας, όπου εκτός των άλλων, θα γίνει και η κοπή της «Πρωτοχρονιάτικης»  πίττας του Συλλόγου.

  1. Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017 από 08.00΄- 09.30΄π.μ.:

Στον ίδιο Ναό, θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία με Αρτοκλασία, λόγω της εορτής του Αγίου Συμεώνος.

Παρακαλούνται δε, τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου, καθώς και όλοι οι συμπολίτες τους που ζουν στην Αθήνα, να τιμήσουν με την παρουσία τους, την εορτή του προστάτη του Συλλόγου μας.

Επίσης ο Σύλλογος παρακαλεί τις Μεσολογγίτισσες κυρίες, που έχουν την ευγενή καλοσύνη, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, να τηρήσουν το έθιμο της προσφοράς της πατροπαράδοτης Μεσολογγίτικης «ρεβανής» (όπως συνήθως ονομάζουν γλυκό ραβανί) κατά τον Εσπερινό της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου.  

Αναμένουμεε να τιμήσετε όλοι με την παρουσία σας, τις  παραπάνω εκδήλωση.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2105231550 & 6942033932

Share.

Comments are closed.