Σταύρος Θεοδωράκης: Από τον ΔΟΛ, στον Μπόμπολα και στα δάνεια των κομμάτων: τρεις τολμηρές κουβέντες

0

Προσέξτε τις μεγάλες σύμπτωσης: Σήμερα ο κ. Ψυχάρης – με αρκετές φορολογικές εκκρεμότητες – πέρασε την πόρτα του ανακριτή, αφού πρώτα χθες το βράδυ παρέδωσε το συγκρότημά του σε έμπιστο του κ. Τσίπρα. Και χθες, επίσης, η κυρία Δούρου ανέθεσε την ανάπλαση του φαληρικού Δέλτα στον Άκτωρα του κ. Μπόμπολα με έκπτωση 53%! Ο κ.Μπόμπολας είναι γνωστό ότι θέλει να αναλάβει τον ΔΟΛ και έγιναν οι απαραίτητες συνεννοήσεις με την παρουσία κυβερνητικών στελεχών.

Πριν μερικές εβδομάδες ένας πολίτης με έργο και αποτύπωμα στην κοινωνία κατήγγειλε ότι για χρόνια έπαιρνε μαύρο χρήμα από έναν άνθρωπο του κ.Τσίπρα. Από τον κ. Παππά. Η καταγγελία είναι σαφής: «Κάθε μήνα έπαιρνα λεφτά για να προβάλω στο διαδίκτυο θετικά τον Αλέξη Τσίπρα». 
Πόσοι λοιπόν έπαιρναν μαύρο χρήμα και από ποιο ταμείο; Γιατί μην μου πείτε ότι από όλο το διαδίκτυο ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να χρηματοδοτεί ένα μικρό σάιτ και όλοι οι άλλοι πάλευαν για τον Τσίπρα και τον Καμμένο, βρίζοντας τον Θεοδωράκη και το Ποτάμι – που τότε ήταν πολύ της μόδας – για την ψυχή της μάνας τους.

Τη Δευτέρα η εξεταστική επιτροπή για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ παραδίδει το πόρισμα της. Και – ω του θαύματος! – δεν υπάρχει καμία πολιτική ευθύνη για κανένα. Όλα αυτά για το τρίγωνο της διαπλοκής Media – Τράπεζες – Κόμματα ήταν όλα ψέματα; Είναι όλοι αθώοι; Κανείς υπεύθυνος; Που είναι οι αποκαλύψεις με τις οποίες απειλούσατε τους προκατόχους σας στην εξουσία; Για τα θαλασσοδάνεια και τις χαριστικές ρυθμίσεις… Προφανώς, η εθνική συνεννόηση άρχισε από τα δάνεια των κομμάτων. 
Απευθύνομαι σε όλα τα κόμματα που είναι χρεωμένα στις τράπεζες. Οι εξηγήσεις σας δεν κρίνονται επαρκείς.

Το ερώτημα είναι τριπλό:

  • Γιατί τα πήρατε όλα αυτά τα δάνεια;
  • Που τα ξοδέψατε;
  • Πότε θα τα επιστρέψετε; Είναι οι απαντήσεις που οφείλετε να δώσετε στον ελληνικό λαό

Δείτε, αν θέλετε, όλη την ομιλία του Σταύρου Θεοδωράκη στη Βουλή πατώντας ΕΔΩ

Share.

Comments are closed.