Το Σάββατο η μεγάλη γιορτή για τα 20χρονα του Αθλητικού  Σωματείου «Αμεινίας»

0

Στο πολιτιστικό κέντρο Γέρακα (Κλειτάρχου και Αριστείδου) πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου της Αθλητικής Ένωσης Μεσογείων «Αμεινίας ο Παλληνεύς», για την 20χρονη αθλητική δραστηριότητα και της επιτυχίες του συλλόγου.

Για την επιτυχημένη πορεία στο χρόνο τελετή των 20χρονων γενεθλίων του συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο στις 6 μ.μ. το προσεχές Σάββατο 19 Νοεμβρίου, μίλησαν ο πρόεδρος του Σωματείου Νίκος Δαμασκηνός, ο Δήμαρχος Παλλήνης-Γέρακα Αθανάσιος Ζούτσος, ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Παναγιώτης Δημάκος, ο Βαλκανιονίκης αθλητής του τριπλούν Νικόλαος Ανδρικόπουλος, και η επίσης βαλκανιονίκης αθλήτρια ημιαντοχής Αικατερίνη Κουτλή.

Ο Πρόεδρος του «Αμεινία» Νίκος Δαμασκηνός αναφέρθηκε στην 20χρονη διαδρομή του συλλόγου, τον πολύχρονο αγώνα και την επίπονη προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι όσοι ξεκίνησα το εγχείρημα για να καταφέρουν να δημιουργήσουν στα Μεσόγεια ένας από του σημαντικότερους σωματειακούς πυλώνες του Στίβου στην Ελλάδα. Επίσης ο κ. Δαμασκηνός αναφέρθηκε στην κοινωνική απήχηση του συλλόγου στην ευρύτερη περιοχή καθώς και στην ανάγκες υλικοτεχνικής βελτίωσης των υποδομών .

Ο Δήμαρχος της περιοχής κ. Ζούτσος επισήμανε το πολύ σπουδαίο επίτευγμα του «Αμεινία» από την 295 θέση το 1997 που ξεκίνησε στην κατάταξη του ΣΕΓΑΣ, μετά από 20 να φιγουράρει το 2016 στην 3η θέση, και ανακοίνωσε ότι μέσα από κονδύλια της Περιφέρειας Αττικής εξασφάλισε 800.00 ευρώ για έργα βελτίωσης των υποδομών στο στάδιο της Παλλήνης «Γιώργος Δέδες». Έργα που θα βοηθήσουν σημαντικά την καθημερινότητα του «Αμεινία».

Ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Δημάκος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ και την δυνατότητα αξιοποίησης του κλειστού της Παλλήνης στο όποιο όπως είπε μπορούν να γίνουν και αγώνες κλειστού στίβου, ενώ ήταν θετικός να δοθεί και μια μεγάλη διοργάνωση Ανοικτού στίβου από την στιγμή που πραγματοποιηθούν τα έργα βελτίωσης των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων.

Ο κάτοχος του ρεκόρ στο τριπλούν στους έφηβους με 16.02 Νίκος Ανδρικόπουλος,2ος Πανελληνιονίκης στους Άντρες και φιναλίστ στους προκριματικούς των παίδων για τους Ολυμπιακούς αγώνες το 2014,σημείωσε ότι «Μπορούν να γίνουν πολύ περισσότερα από το σωματείο μας αρκεί να επιλυθούν προβλήματα που θα κάνουν ποιο εύκολη την προετοιμασία μας. Ήρθα πριν δέκα χρόνια που δεν είχε καν ταρτάν το στάδιο και σήμερα ήμαστε στις πρώτες θέσεις

Η αθλήτρια ημιαντοχής Αικατερίνη Κουτλή εκδήλωσε την έκπληξη της σημειώνοντας ότι «Μου φαίνεται απίστευτο ότι βρισκόμαστε στην 3η θέση της κατάταξης παρά το γεγονός ότι γνωρίζω την σκληρή δουλειά που γίνεται σε όλα τα επίπεδα. Η δύναμη του «Αμεινία» είναι η ενότητα παρά το γεγονός ότι ο στίβος είναι ατομικό άθλημα»

ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Τέλος να σας επισημάνουμε επίσης ότι κατά την γενέθλια εκδήλωση του Σαββάτου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Γέρακα θα τιμηθούν αθλητές και αθλήτριες του σωματείου για τις επιτυχίες του στις κατηγορίες: Δρομείς σπρίντερ εμποδιστές, Δρομείς (Παρατεταμένο σπριντ αντοχή ημιαντοχή), Άλτες, σύνθετα, Ρίπτες, καθώς αθλητές και αθλήτριες που διέπρεψαν και αποχώρησαν από την ενεργό Δράση.

Θα τιμηθεί ο Καλύτερος αθλητής και η καλύτερη αθλήτρια της 20ετίας μετά από ψηφοφορία που έγινε στο sait του σωματείου μαζί και με την αξιολόγηση της τεχνικής επιτροπής του συλλόγου.

Θα βραβευτούν ο Δήμαρχος Παλλήνης –Γέρακα και ο Σέγας.

Τέλος με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του «Αμεινία» αποφασίστηκε να τιμηθούν για την προσφορά τους στο στίβο και την δημοσιογραφία οι Αθλητικοί συντάκτες κ. κ Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, Νίκος Τσώνης, Γιάννης Μαμουζέλος, Νίκος Αντωνιάδης και Μάκης Τσίλκος.

Share.

Comments are closed.