Ντόναλντ Τραμπ: Θα απελάσω 3 εκατ. Μετανάστες

0

Σταθερός στις …απόψεις του εμφανίστηκε ο Ντόναλντ Τραμπ στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS. Συγκεκριμένα την περασμένη Παρασκευή, ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ απείλησε να προχωρήσει στην απέλαση έως και 3 εκατομμυρίων παράτυπων μεταναστών.

«Αυτό θα κάνουμε, θα πάρουμε εκείνους που είναι εγκληματίες και που είναι καταχωρημένοι στα ποινικά μητρώα, τα μέλη των συμμοριών, τους διακινητές ναρκωτικών ουσιών (…), αναμφίβολα πρόκειται για έναν αριθμό 2 εκατομμυρίων, ενδεχομένως 3 εκατομμυρίων (ανθρώπων), θα τους διώξουμε από τη χώρα ή θα τους βάλουμε στην φυλακή. Όμως (κυρίως) θα τους διώξουμε από τη χώρα μας, βρίσκονται εδώ παράνομα» επισήμανε στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή “60 minutes” του CBS και θα μεταδοθεί ολόκληρη σήμερα τα ξημερώματα.

Θα σηκώσω τείχος

Επανερχόμενος στη σκληρή γραμμή που είχε υιοθετήσει κατά την προεκλογική του εκστρατεία και παρά το γεγονός ότι έδειχνε να βάζει νερό στο κρασί του μετά την εκλογή του στον προεδρικό θώκο, ο Ντόναλντ Τραμπ επιβεβαίωσε ότι θα προχωρήσει σίγουρα στην ανέγερση ενός «τείχους» στα σύνορα με το Μεξικό με στόχο να περιορίσει τις ροές των παράτυπων μεταναστών.

«Είμαι πολύ καλός σε αυτό, αυτό που ονομάζουμε “κατασκευές”», σχολίασε με ειρωνική διάθεση ο μεγιστάνας των ακινήτων.

Διαβάστε το δημοσίευμα του cbsnews με τίτλο «Presidentelect Trump says how many immigrants hell deport» στα αγγλικά πατώντας ΕΔΩ

Δείτε το αντίστοιχο βίντεο από τη συνέντευξη

Share.

Comments are closed.