Γ’ Εθνική: ΑΟ Χαλκίς – Τσικλητήρας Πύλου 2-2

0

Όπως στη Θήβα, έτσι και σήμερα στη Χαλκίδα ο Τσικλητήρας έχασε τη νίκη στις καθυστερήσεις, με το Βεζυρτζόγλου να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 91, σε μια φάση που έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ πάνω στο Χοτζάι.
Στο 93′ μάλιστα ο Τσώνης αστόχησε σε ανεπανάληπτο τετ α τετ  για να δώσει τους τρεις βαθμούς στον Τσικλητήρα, ο οποίος από το 35′ αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπίζου.
Σε αυτό το σημείο η Χαλκίδα άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Βεζυρτζόγλου.
Το πέναλτι καταλογίστηκε σε ανατροπή του Ντελέκου από τον Μπίζο, που ως τελευταίος παίκτης είδε την κόκκινη κάρτα του ρέφερι Καλαντζή από την Αθήνα και αποβλήθηκε
Οι φιλοξενούμενοι όμως με ψυχή και πάθος γύρισαν το ματς στο δεύτερο ημίχρονο.  Ο Κυριαζόπουλος  με πέναλτι που κέρδισε ο Γραμματικόπουλος από τον Μητακίδη, ισοφάρισε στο 67′  σε 1-1. Και στο 85′ από ασίστ του Γραμματικόπουλου, ο Τσώνης στην πρώτη του επαφή με την μπάλα έγραψε με πλασέ το 1-2.
 Στο 91′ ο Βεζυρτζόγλου έκανε επιθετικό φάουλ πάνω στον Χοτζάι, αλλά το ματς συνεχίστηκε και έτσι μπήκε στην περιοχή και ισοφάρισε σε 2-2
Γεγονός που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών του Τσικλητήρα.
Στο 93′ ο Τσώνης βρέθηκε απέναντι από τον γκολκίπερ της Χαλκίδας, αλλά πλάσαρε άουτ.
Ο Τσικλητήρας έμεινε αήττητος και στην τρίτη φετινή του έξοδο, ενώ μετρά συνολικά πέντε αγωνιστικές χωρίς ήττα (από την πρεμιέρα δηλαδή του πρωταθλήματος και το 0-1 με το Ζευγολατιό) και στην 5η θέση με 7 βαθμούς.
Στο πρώτο ημίχρονο ήταν πάντως κακός και τυχερός που το σκορ έμεινε στο 1-0.  Στο δεύτερο μέρος μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο και δίκαια γύρισε το σκορ και αν ο ρέφερι Καλαντζής έδινε το επιθετικό φάουλ στο 91′, θα πανηγύριζε και το πρώτο του τρίποντο. Να σημειωθεί ότι στη Χαλκίδα βρέθηκαν και περίπου 50 φίλοι του Τσικλητήρα. 
ΧΑΛΚΙΔΑ: Μητακίδης, Στεργιανός, Τηλιόπουλος (84′ Κρολ), Καραμπάς, Τσατσαρής, Εμέκα (78′ Ανέστης), Σκαθαρούδης, Ντελέκος, Βεζυρτζόγλου, Πολίτης (62′ Λουκάς), Βιέρα Αμάρο. 
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Παλιγγίνης, Παναγόπουλος, Μπίζος, Καραμπάς, Κυριαζόπουλος, Χοτζάι, Πήλιος (83′ Τσώνης), Τσάτσος (62′ Ζαχαρόπουλος), Γραμματικόπουλος, Κερμενίδης, Κωστής (75’΄Ρούσσης).

Share.

Comments are closed.