Να που ο πρωθυπουργός Τσίπρας ήρθε αντιμέτωπος με έναν μίνι-Τσίπρα!!!

0

Μακάρι να μην είναι έτσι, όμως όλα δείχνουν πως αργά ή γρήγορα τα μέλη της κυβέρνησης θα θερίσουν όσα έσπειραν ως αντιπολίτευση: Την ψευτομαγκιά, τα γιαουρτώματα, την ανοχή στην παρανομία, το εμφυλιοπολεμικό κλίμα, τη ατομική ύβρη, το μίσος για τους κυβερνώντες, την ασέβεια προς τους θεσμούς.

Μέχρι στιγμής βέβαια φτηνά την έχουν γλιτώσει. Όσο θυμάμαι εκείνον τον καημένο τον Χατζιδάκι της ΝΔ που παρότι ήταν στην αντιπολίτευση και παρότι είχε καταψηφίσει το Μνημόνιο, τον είχαν βαρέσει με μίσος κάτι απίθανοι τύποι (όχι αριστεροί θέλω να πιστεύω) αφήνοντάς τον αιμόφυρτο, τόσο σκέφτομαι πόσο άδικα τις έφαγε και πόσο τυχεροί είναι οι τωρινοί. Μακάρι να παραμείνουν.

Πάντως προς το παρόν, ο Τσίπρας θερίζει όσα έσπειρε με τη δήθεν αντισυμβατικότητά του και την άποψη ότι «τα παιδιά έχουν πάντα δίκιο».

Δείτε το βίντεο με το μαθητή που μούντζωνε επισήμους στην παρέλαση στις 25 Μαρτίου 2013 στη παρέλαση της Λάρισας. (Σημείο 0’:15’’)

Τότε ο δήμαρχος Λαρισαίων παρενέβη προσωπικά στην Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ Πράντζου και σε στελέχη της εκπαιδευτικής κοινότητας, ώστε να μην έχει συνέπειες ο μαθητής που μούντζωσε προς την εξέδρα την ώρα της παρέλασης.

Mαθητής σηκώnει το χέρι του και να απευθύνει προς toyw epis;hmoyw την “εθνική” χειρονομία

Mαθητής σηκώnει το χέρι του και να απευθύνει προς toyw epis;hmoyw την “εθνική” χειρονομία

Ακολούθησε άλλο περιστατικό στο 28 Οκτωβρίου του 2014 πάλι στη Λάρισα όπου. (Δείτε τη φωτογραφία αριστερά). Η ενέργεια αυτή τότε χειροκροτήθηκε και βρήκε και άλλους μιμητές ανάμεσα στους μαθητές.

Σήμερα 2016, ένας μαθητής της ομογένειας κι αρνήθηκε να του δώσει το χέρι στον πρωθυπουργό, θυμίζοντας τις εποχές που ο ίδιος επικροτούσε αυτές τις ενέργειες. (Δείτε το βίντεο στο σημείο 00’:15

Κάποιοι θεώρησαν αγενή το μαθητή. «Αγενέστατος ο νεαρός και δεν αντιλαμβάνομαι τι ”μήνυμα” ήθελε να περάσει με αυτή την κίνησή του» σχολίασε κάποιοι. «Ο κ. Τσίπρας μπορεί σε πολιτικό επίπεδο να είναι ό,τι χειρότερο έχει περάσει από το 1974 (τουλάχιστον) και μετά, αυτό όμως δεν παύει να τον καθιστά εκλεγμένο πρωθυπουργό και άνθρωπο, και αν τον έβρισκα στο δρόμο φυσικά και θα τον χαιρετούσα και θα του μίλαγα, ίσως σούρνοντάς του (ευγενικά εννοώ) όσα θα ήθελα. Μην ξεχνάμε πάντως ότι είμαστε η χώρα που δικαιολογούσε λίγο πολύ τις μούντζες από μαθητές στη διάρκεια παρελάσεων σε εθνικές επετείους…», λέει κάποιος φίλος μου.

Όμως φίλοι, μου ο «κάτω η γραβάτα» Τσίπρας καλλιέργησε αυτήν την κουλτούρα: Το «αν δε γουστάρεις, γάμα τις τυπικούρες», το «δεν είναι αγένεια, είναι άποψη», το «δεν απευθύνομαι στον θεσμό, αλλά προσωπικά στον μαλάκα που βρίσκεται σε αυτήν τη θέση», τα παιδιά που “έχουν δίκιο που τα σπάνε γιατί το σύστημα τους αδικεί”.

Κλείνοντας θα ήθελα να θυμίσω μια σοφή ελληνική παροιμία «Έχει ο καιρός γυρίσματα να πληρωθούν τα κρίματα».

Τίποτα περισσότερο..

Φυσικά τα «βοθροκάναλα της διαπλοκής», που λέει και ο Πολλάκης, δεν ανέφεραν τίποτα, μα ούτε έπαιξαν το συγκεκριμένο βίντεο. Σε άλλες αποχές θα είχαμε βαρεθεί να το βλέπουμε. Δικά σας τα συμπεράσματα!!!

Δείτε το βίντεο όπου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δεχεται την άρνηση χαιρετισμού από μαθητή στο σχολείο του Αγίου Δημητρίου Αστόριας

Share.

Comments are closed.