Αντώνης Αντωνόπουλος: Ο Καπράλος και η Τσαπανίδου

0

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θα τιμήσει τους Ολυμπιονίκες του Ρίο στο Ζάππειο Μέγαρο παρουσία του προέδρου της ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Και την εκδήλωση λέει θα την παρουσιάσει η Πόπη Τσαπανίδου!!!

Ναι η Πόπη, για να δώσει αίγλη στην εκδήλωση και κύρος. Έτσι θα σκέφτηκε ο Καπράλος για να επιλέξει την Πόπη. Τι άλλο μπορεί να σκέφτηκε; Πονοκεφαλιάζω κυριακάτικα… Ο Καπράλος να επιλέξει την Τσαπανίδου στην παρουσίαση της εκδήλωσης.

Γραμμένους εκεί που δεν πιάνει μελάνη έχουν όλοι αυτοί τους αθλητικούς συντάκτες είτε είναι τηλεοπτικοί είτε όχι. Μπορεί να θεωρούν ότι και χάρη τους κάνουν όταν τους προβάλλουν.

Τώρα στη γκλαμουριά δεν θα μπορούσε την εκδήλωση να την κάνει ένας αθλητικός συντάκτης; Που θα γνωρίζει και τους αθλητές και την πορεία τους και τέλος πάντων το δικαιούνται στην τιμητική εκδήλωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής με τους Ολυμπιονίκες να κάνει την παρουσίαση αθλητικός συντάκτης.

Δεν πήγε ο αθλητικός συντάκτης ούτε στην εκδήλωση του χρηματιστηρίου, ούτε στην εκδήλωση της Ένωσης Τραπεζών, ούτε στο galla των εφοπλιστών.

Αλλά τι περιμένεις; Σημεία των καιρών. Εξ άλλου μήπως ανταποκρίνεται η ΕΟΕ στον ρόλο της ως κορυφαίο θεσμικό όργανο του αθλητισμού. Εργαλείο της πολιτικής ήταν δια μέσου του αθλητισμού. Εγκυκλοπαίδεια γράφουμε με τον βίο και την πολιτεία της ΕΟΕ. Κυρίως από την εποχή του Λάμπη και μετά.

Έλα ρε Ποπάρα δώσ’ τα Όλα. Κάτι ξέρει ο Καπράλος για να σε επιλέξει…

Share.

Comments are closed.